Implozia submersibilului Titan: mai multe fragmente, aduse la ţărm de o navă sub pavilion canadian. Unde au fost descoperite

Implozia submersibilului Titan: mai multe fragmente, aduse la ţărm de o navă sub pavilion canadian. Unde au fost descoperite

O înregistrare video de la Canadian Broadcast Corporation arată ceea ce pare a fi vârful submersibilului şi alte fragmente distruse, învelite într-o prelată albă, ridicate de o macara de pe nava Horizon Arctic, în portul St. John’s din Newfoundland, miercuri dimineaţă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Se aşteaptă ca fragmentele să facă mai multă lumină asupra cauzei imploziei catastrofale care i-a ucis pe toţi cei aflaţi la bord – Stockton Rush, directorul executiv al OceanGate Expeditions, miliardarul britanic Hamish Harding, omul de afaceri de origine pakistaneză Shahzada Dawood şi fiul său de 19 ani, Suleman, precum şi oceanograful francez Paul-Henri Nargeolet.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Momentan nu se ştie unde urmau să fie duse resturile. Autorităţile canadiene şi americane au anunţat în ultima săptămână anchete privind incidentul care a ridicat semne de întrebare cu privire la natura nereglementată a unor astfel de expediţii.

Submersibilul a fost descoperit distrus pe fundul mării, la aproximativ 488 de metri de epava Titanicului

Submersibilul de mare adâncime operat de OceanGate Expeditions a fost descoperit distrus pe fundul mării la aproximativ 488 de metri de epava Titanicului de către un vehicul de scufundare robotizat, săptămâna trecută, punând capăt unei căutări multinaţionale de cinci zile pentru găsirea de supravieţuitori.

„Echipa noastră a finalizat cu succes operaţiunile în larg, dar este încă în misiune şi va fi în proces de demobilizare de pe Horizon Arctic în această dimineaţă”, a declarat Pelagic Research, care operează vehiculul robotic, într-un comunicat. Aceasta a refuzat să facă alte comentarii, invocând motive de confidenţialitate.

Imaginile au arătat, de asemenea, o parte sfărâmată a fuselajului şi utilaje cu cabluri atârnate fiind scoase de pe navă la St. John’s, de unde a pornit expediţia către Titanic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191