In plină criză, România ar putea rămâne fără buget în 2023, din cauza USR. Drulă, anunț halucinant: „Nu vom vota bugetul, e PSD-ist”

In plină criză, România ar putea rămâne fără buget în 2023, din cauza USR. Drulă, anunț halucinant: „Nu vom vota bugetul, e PSD-ist”

In plina criza economica, Romania risca sa intre intr-un blocaj, anul viitor, dupa ce USR a anuntat ca nu va vota proiectul de buget pe 2023.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

In conditiile in care inflatia se va resimti puternic anul viitor, dupa o iarna care se anunta extrem de grea pentru majoritatea romanilor, Catalin Drula anunta nonsalant ca „bugetul e unul PSD-ist”, iar partidul sau nu va vota propunerea Guvernului.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Potrivit acestuia, „întreaga construcţie este una bazată pe minciună, se cresc sumele în lei, numai că leii aceia nu mai valorează cât valorau înainte”.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

„Aceasta este politica de fapt pe care o duce PSD-ul consecvent, de câţiva ani de zile, aceea de a diminua valoarea banilor din buzunarul oamenilor, de a diminua valoarea salariilor, de a creşte doar cifrele pe hârtie. Sunt o serie de detalii tehnice în care vor intra colegii mei. (…) Singurul lucru real care este acolo, şi acesta se datorează USR, sunt banii din PNRR, dar aceşti bani vor veni numai dacă sunt eliminate pensiile speciale. Aşadar şi la acest punct acest buget este mincinos, deocamdată, pentru că pensiile speciale nu sunt eliminate, ceea ce înseamnă că se vor bloca banii din PNRR. Dacă se elimină pensiile speciale, într-adevăr acele sume pot fi accesate”, a explicat deputatul.

Pe de altă parte, a adăugat Cătălin Drulă, referitor la realizarea investiţiilor „se ştie foarte bine că nu e suficient să treci nişte sume, nişte tabele”.

„Asta se întâmplă an de an şi trebuie să realizezi efectiv acele investiţii. Pe 2022 nu au crescut investiţiile, aşa cum ar fi trebuit, este o creştere aparentă care este doar din inflaţie. (…) Pe 2022 perspectivele, în special pe zona de infrastructură, nu sunt mai bune. Este un buget pe care nu îl putem vota, vom depune amendamente, urmează o discuţie cu colegii mei”, a transmis preşedintele USR.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191