În plină „criză” Wizz Air, o altă companie low-cost lansează curse în România. Unde poți ajunge

În plină „criză” Wizz Air, o altă companie low-cost lansează curse în România. Unde poți ajunge

După ce Wizz Air a anunțat că retrage temporar 45 de aeronave, adică jumătate din flota pe care o are în România, o nouă companie aeriană low-cost își face intrarea în țara noastră.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Este vorba despre FLYONE Airlines, companie care va lansa zboruri din România începând din 2024, devenind partenerul operatorului turistic Christian Tour.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„FLYONE Airlines a devenit partener cu cel mai mare operator turistic din România, Christian Tour! Astfel, începând cu sezonul de vară 2024, vom opera zboruri charter şi regulate de pe cele mai importante aeroporturi din România spre insulele Tenerife şi Gran Canaria (Spania), insula Kos (Grecia), dar şi oraşele Heraklion (Grecia), Antalya (Turcia), Bodrum (Turcia), Larnaca (Cipru) şi Hurghada (Egipt)”, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

De unde vor zbura avioanele companiei FLYONE Airlines

Zborurile vor fi operate din Bucureşti, Timişoara, Cluj Napoca, Suceava, Arad şi Craiova. FLYONE este o companie aeriană low-cost din Republica Moldova, fondată la 28 martie 2016.

Conform site-ului specializat Boarding Pass, FLYONE Airlines este companie aeriană licenţiată în România din decembrie 2022, dar de abia din vara lui 2024 va putea opera la noi în țară.

Flota companiei aeriene este formată dintr-o aeronavă Airbus A320, iar alte două Airbus A321 vor intra în următoarele săptămâni în flota companiei, precizează Boarding Pass.

Wizz Air reține la sol aproape toată flota din România

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air este nevoită să rețină la sol, până în primăvara anului viitor, aproximativ 45 dintre aeronavele sale din clasa A320neo, ca urmare a efectuării unei revizii a motoarelor Pratt&Whitney GTF, transmite dailynewshungary.

Potrivit , Wizz Air vrea, prin această decizie să contrabalanseze scoaterea din circuit a celor 46 de avioane, adică aproape toată flota lor, pentru a permite ca acestea să fie trebuie verificate prin prelungirea contractelor de leasing ale aeronavelor mai vechi și prin închirierea altora noi.

Wizz Air plănuiește că va trebui să oprească la sol un total de 45 de aeronave până la finalul exercițiului financiar, adică până la data de 31 martie 2024, conform ultimului ordin de service emis de Pratt & Whitney la 3 noiembrie.

Important de precizat este și faptul că Wizz Air a solicitat despăgubiri de la producător pentru a reduce impactul financiar al situației.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191