Inca o institutie publica, verificata de subprefectul Emil Draganescu. AJOFM Prahova a primit calificativul „foarte bine”

Inca o institutie publica, verificata de subprefectul Emil Draganescu. AJOFM Prahova a primit calificativul „foarte bine”

Subprefectul Emil Draganescu a efectuat un control inopinat la sediul AJOFM Prhaova, prezantandu-si concluziile public, pe pagina personala de Facebook.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

„Dragi prieteni,

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Așa cum vă comunicam zilele trecute, la încheierea verificărilor, voi prezenta public constatările acțiunii de control desfășurată la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova!

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Astfel , în mare, am constatat următoarele:

-indicatorii de performanță managerială au fost realizați cu un punctaj de 9,2 din 10, adică ”foarte bine”!

-activitatea Agenției de mediere în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă a fost una bună, beneficiare fiind 8.000 de persoane în 2022!

-435 de șomeri au participat la programe de formare profesională organizate de colegii noștri!

-au fost acordate subvențiile angajatorilor care au încadrat în muncă absolvenți, tineri NEEDS, lucrători vârstnici, șomeri cu vârsta peste 45 de ani, etc!

-termenele de răspuns la sesizările cetățenilor se respectă și nu sunt plângeri la adresa funcționarilor Agenției!

-la nivelul Agenției se derulează 10 proiecte cu finanțare europeană, având ca obiectiv principal creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor în raport cu serviciile prestate!

– există neajunsuri la nivelul instituției cu privire la spațiul subdimensionat, acest aspect devenind o prioritate pentru conducerea Serviciului dar și pentru noi!

Am spicuit aici elementele importante sle Raportului de control și îl pot pune la dispoziția dumneavoastră oricând în integralitatea sa!

Felicit conducerea Agenției pentru modul în care își desfășoară activitatea și aștept oricând sesizările dumneavoastră!

Vă mulțumesc!!!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191