Inca o institutie publica, verificata de subprefectul Emil Draganescu. AJOFM Prahova a primit calificativul „foarte bine”

Inca o institutie publica, verificata de subprefectul Emil Draganescu. AJOFM Prahova a primit calificativul „foarte bine”

Subprefectul Emil Draganescu a efectuat un control inopinat la sediul AJOFM Prhaova, prezantandu-si concluziile public, pe pagina personala de Facebook.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

„Dragi prieteni,

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Așa cum vă comunicam zilele trecute, la încheierea verificărilor, voi prezenta public constatările acțiunii de control desfășurată la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova!

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Astfel , în mare, am constatat următoarele:

-indicatorii de performanță managerială au fost realizați cu un punctaj de 9,2 din 10, adică ”foarte bine”!

-activitatea Agenției de mediere în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă a fost una bună, beneficiare fiind 8.000 de persoane în 2022!

-435 de șomeri au participat la programe de formare profesională organizate de colegii noștri!

-au fost acordate subvențiile angajatorilor care au încadrat în muncă absolvenți, tineri NEEDS, lucrători vârstnici, șomeri cu vârsta peste 45 de ani, etc!

-termenele de răspuns la sesizările cetățenilor se respectă și nu sunt plângeri la adresa funcționarilor Agenției!

-la nivelul Agenției se derulează 10 proiecte cu finanțare europeană, având ca obiectiv principal creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor în raport cu serviciile prestate!

– există neajunsuri la nivelul instituției cu privire la spațiul subdimensionat, acest aspect devenind o prioritate pentru conducerea Serviciului dar și pentru noi!

Am spicuit aici elementele importante sle Raportului de control și îl pot pune la dispoziția dumneavoastră oricând în integralitatea sa!

Felicit conducerea Agenției pentru modul în care își desfășoară activitatea și aștept oricând sesizările dumneavoastră!

Vă mulțumesc!!!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191