Încă un accident grav pe șoselele din România. Un autocar cu cetățeni moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un tir! Sunt 22 de răniți. VIDEO

Încă un accident grav pe șoselele din România. Un autocar cu cetățeni moldoveni care mergeau în vacanță s-a lovit de un tir! Sunt 22 de răniți. VIDEO

Pe șoselele din România a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un accident grav. Un autocar în care erau 73 de cetățeni moldoveni s-a lovit de un tir. A fost activat planul roșu!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Cele 73 de persoane din Republica Moldova mergeau în vacanță în Bulgaria. Autocarul în care se aflau s-a ciocnit cu o remorcă de TIR oprită pe marginea drumului. Accidentul s-a produs între localităţile Însurăţei şi Bărăganu. 22 de persoane au fost rănite, printre ele fiind și copii.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Accidentul a avut loc imediat după miezul nopţii. La ora a fost activat Planul rțsu de intervenţie. La fața locului au fost trimise ambulanţe din Brăila, Galaţi si Ialomiţa, dar şi două autovehicule transport victime multiple din Ialomiţa şi Galaţi.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„În această noapte, 26 august , în jurul orei , poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DE 584, între localitatea Bărăganul şi Însurăţei ar fi avut loc un accident rutier cu victime multiple.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele cercetări, au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un autocar cu care transporta 72 de persoane, cetăţeni din Republica Moldova, pe DE 584, dinspre Însurăţei către localitatea Bărăganul, ar fi lovit o semiremorcă ce se afla pe partea carosabilă, semnalizată corespunzător”, a transmis IPJ Brăila.

Centrul Infotafic, transmite, potrivit Digi24, că autocarul mergea spre destinații de vacanță din Bulgaria. În zona localității Însurăței s-a ciocnit cu remorcă de TIR staționată, dar semnalizată corespunzător.

TIR-ul de care autorcarul s-a lovit mai fusese implicat și ieri într-un accident. Pentru că remorca este încărcată cu cereale, nu a putut fi dusă de la fața locului, așa că a fost trasă pe marginea drumului, dar semnalizată, urmând ca azi să fie dusă din zonă, mai transmite Centrul Infotrafic, potrivit sursei menționate mai sus.

22 de persoane au fost rănite, printre ele fiind și copii. Unele sunt rănite grav, altele au leziuni ușoare, toate fiind evaluate medical. Răniții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Brăila și la UPU Slobozia.

Traficul în zonă este blocat total și sâmbătă dimineață, pentru că se fac cercetări și pentru că au fost multe persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Celelalte mașini au fost redirecționate spre rute alternative.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191