Incendiu devastator la spitalul de copii dr. Nicolae Robănescu din București. 110 pacienți au fost evacuați. Copiii au fost mutați la „Marie Curie”

Incendiu devastator la spitalul de copii dr. Nicolae Robănescu din București. 110 pacienți au fost evacuați. Copiii au fost mutați la „Marie Curie”

Un incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu din București. 110 copii au fost evacuați.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Incendiul se manifestă cu flacără violentă și degajări de fum.”În acest moment acționăm pentru localizarea acestuia și limitarea propagării la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

 

 

Spitalul a fost evacuat. 110 copii au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență Marie Curie. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea, detașamentul special de salvatori, CBRN, autospecială cu azot și 2 ambulante SMURD.

Spitalul Robănescu nu are energie electrică în momentul de față.

„Un transformator a luat foc, un transformator din afara spitalului. În 5 minute au fost evacuați toți copiii. Nu a fost nimeni rănit, încă sunt în curte unii. O să vedem unde vor fi duși, dacă au toți loc la Marie Curie”, a declarat Managerul centrului Robănescu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Marie Curie a susținut că toți copiii transferați sunt bine și există loc pentru toți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191