Incepand de luni, examinarile auto se muta la Prahova Value Centre. Prefectul Nanu si subprefectul Draganescu, in vizita la noul sediu SPCRPCIV

Incepand de luni, examinarile auto se muta la Prahova Value Centre. Prefectul Nanu si subprefectul Draganescu, in vizita la noul sediu SPCRPCIV

Incepand de luni, examinarea scrisa pentru permisul auto se va sustine in noua locatie din incinta Prahova Value Centre.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Anuntul a fost facut de subprefectul Emil Draganescu, astazi, care a efectuat o vizita de lucru, alaturi de prefectul Virgiliu Nanu, la noua locatie.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„Dragi prieteni,

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Echipa Prefecturii bifează o realizare de excepție care va ușura și moderniza accesul prahovenilor la Serviciul Public de Permise și Înmatriculări!

Astfel, începând de luni, examinările pentru obținerea permiselor auto se vor desfășura într-un spațiu ultra-modern, comparabil sau chiar peste multe astfel de servicii de calitate superioară de-aici și din Europa, în incinta Prahova Value Center!!!

Alături de artizanii acestui proiect, dl. prefect Virgiliu Nanu, dl. subprefect Alexandru Vane, doamna comisar șef Roxana Râmneamțu, dl comisar Bogdan Cioc și de reprezentanții noilor gazde, am vizitat acest sediu, dar și șantierul locației unde se vor înregistra înmatriculările și vor fi procesate și eliberate permisele!!!!

“Pomul se cunoaște după roade,omul după fapte”, a scris subprefectul Emil Draganescu, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191