”Încerc să îmi revin…”. Alex Velea, prima reacție după crima de la petrecerea cu vedete. Unde se afla artistul în momentul tragediei / FOTO

”Încerc să îmi revin…”. Alex Velea, prima reacție după crima de la petrecerea cu vedete. Unde se afla artistul în momentul tragediei / FOTO

Alex Velea a avut o primă reacție, după crima de la petrecerea cu vedete. Artistul a dezvăluit unde se afla în momentul tragediei. Ce mesaj a postat cântărețul pe o rețea de socializare cu privire la eveniment.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

După tragedia înfiorătoare care a avut loc la petrecerea cu vedete de la un hotel din Moroeni – Padina, județul Dâmbovița, unde un bărbat a fost găsit înjunghiat mortal, artistul Alex Velea a dezvăluit detalii despre locul unde se afla în momentul tragic.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Prima reacție a lui Alex Velea, după crima de la petrecerea cu vedete

Fiind foarte activ pe rețelele de socializare, cântărețul a postat în secțiunea de InstaStory un mesaj prin intermediul căruia a oferit prima reacție în urma incidentului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Alex Velea a menționat că în acel moment era în camera de hotel și că nu a avut nicio implicare în incidentul nefericit. El a adăugat că a fost șocat să afle despre tragedie și că urăște violența și altercațiile de orice fel.

Artistul a fost audiat

Alex Velea, martor ocular al incidentului, a fost chemat la poliție pentru a oferi declarații. De asemenea, și partenera lui de viață, Antonia, se va prezenta în fața autorităților pentru declarații, conform

Cântărețul, prezent la petrecere în momentul producerii incidentului, a fost audiat de autorități în calitate de martor. Potrivit informațiilor, Alex Velea ar fi cunoscut suspecții și chiar au fost văzuți împreună în filmulețe postate de aceștia pe rețelele de socializare.

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, tată a doi copii și om de afaceri cunoscut în Târgoviște, a fost tragica victimă a evenimentului. Ancheta continuă, iar autoritățile se află în procesul de colectare a tuturor informațiilor relevante pentru a elucida acest caz tragic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191