„Închisoarea canibalilor”. Deținuții mănâncă cadavrele colegilor morți pentru a supraviețui

„Închisoarea canibalilor”. Deținuții mănâncă cadavrele colegilor morți pentru a supraviețui

O închisoare africană a fost descrisă ca fiind „iadul pe pământ”, după ce deținuții au vorbit despre condițiile îngrozitoare în care trăiesc, scrie adevă Cei închiși acolo ar fi obligați să mănânce cadavre în putrefacție. 

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Deținuții sunt fortați să mănânce cadavre

Deținuții din închisoarea Gitarama din Rwanda, care a fost etichetată drept una dintre cele mai periculoase din lume, ar fi forțați să mănânce cadavrele altor deținuți pentru a supraviețui. Unii dintre cei mai violenți infractori din țară, inclusiv violatori, tâlhari și criminali, zac în interiorul zidurilor aglomerate. Se pare că există chiar unele temeri că unii dintre acești oameni sunt complet nevinovați.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Unde se află închisoarea groazei

Închisoarea grozei se află la periferia capitalei Rwandei, Kigali, și a fost construită în 1960 ca locuință pentru muncitorii britanici care se aflau în țară. Ulterior, a fost transformată în închisoare și proiectată pentru a găzdui peste 400 de prizonieri.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Închisoarea cu aproape de de deținuți

În prezent, deține peste de deținuți, iar la apogeul său, după oribilul genocid rwandez de la mijlocul anilor 1990, se estimează că a deținut mai aproape de de deținuți. Bărbații stăteau pe unde puteau, iar unii chiar dormeau în latrinele deschise, îmbibate în ape uzate umane.

38% suferă de urmările bătăilor, inclusiv oase rupte și urme de mușcături

Mâncarea nu este singura problemă. Cu atât de mulți bărbați înghesuiți în condiții insalubre, bolile sunt numeroase. Brigitte Troyon, de la Comitetul Internațional al Crucii Roșii, care oferă asistență medicală în închisorile din Rwanda, a declarat: „Jumătate de oameni mor în Gitarama în fiecare zi. Dacă izbucnește o epidemie, nu se știe câți ar putea muri”.

Deținuții au nevoie frecvent de ajutor medical. Dintre cei care sunt trimiși frecvent la un spital din apropiere, 38% suferă de urmările bătăilor, inclusiv oase rupte și urme de mușcături, în timp ce alți 41% au picioarele putrezite din cauza faptului că au stat desculți pe solul murdar și plin de fecale.

Citește întreg articolul pe adevă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191