Incredibil! O mașină de pompieri s-a răsturnat în pădure la Păulești

Incredibil! O mașină de pompieri s-a răsturnat în pădure la Păulești

Luni, în jurul orei 12:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă. Intervenția are loc în cadrul unui accident rutier produs în comuna Păulești!

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

La locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

S-a constatat faptul că a fost vorba despre o autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păulești care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Menționăm faptul că aceasta nu a intrat în coliziune cu alte autovehicule.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

La bordul acesteia se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital.

El prezintă un traumatism cranio-facial și traumatism coloană lombară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191