Influencerița Larissa Borges a murit fulgerător, la 33 de ani, după un infarct. Ultima postare pe IG nu dădea niciun indiciu despre o posibilă boală

Influencerița Larissa Borges a murit fulgerător, la 33 de ani, după un infarct. Ultima postare pe IG nu dădea niciun indiciu despre o posibilă boală

Larissa Borges, studentă la Educație Fizică și Sport, a fost internată în spital pe 20 august, după ce ar fi suferit un infact în orașul Gramado din Brazilia, se arată într-o postare a familiei. La scurt timp a venit și al doilea atac de cord, care i-a fost fatal, transmite The Sun. Medicii au luptat să o țină în viață, însă inima tinerei a cedat definitiv luni.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Urmărită de peste de persoane pe Instagram, Larissa părea într-o formă fizică de invidiat și posta des fotografii ce primeau mii de aprecieri. Îmbrăcată în negru din cap până-n picioare, cu pantaloni de piele, o geacă scurtă, dar accesorizată cu o căciulă albă şi ochelari de soare, Larissa părea gata pentru o zi obişnuită, ca oricare alta, în ultima postare de pe internet. Nimic nu dădea de înţeles că urma să se petreacă o tragedie în doar câteva ore.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Imediat după internare, apropiații au preluat conturile ei de social media și au postat constant informații despre starea ei de sănătate, primind mereu mesaje de încurajare și susținere de la fani. Din nefericire, ieri a venit vestea tragică. „Fiica noastră dragă, mergi către Dumnezeu și fii binecuvântată”, se arată în mesajul postat pe Instagram.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Familia cere acum ajutor prin donații pentru a-i aduce trupul din Gramado în localitatea natală. „Orice sumă, oricât de mică, va face o diferență și va ușura povara familiei în aceste vremuri grele”, au transmis rudele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191