Informații cu un puternic impact emoțional! Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a povestit cu lux de amănunte cum și-a ucis cea mai bună prietenă: ”După ce am înjunghiat-o…”

Informații cu un puternic impact emoțional! Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, a povestit cu lux de amănunte cum și-a ucis cea mai bună prietenă: ”După ce am înjunghiat-o…”

De când a fost reținută de oamenii legii, Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, și-a recunoscut fapta. Adolescenta a povestit cu lux de amănunte cum și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina, și cum i-a dus apoi trupul neînsuflețit în parc, și l-a abandonat sub o bancă. Detaliile crimei din Mangalia i-au îngrozit și pe polițiști.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În urmă cu patru zile, Tribunalul Constanța a decis ca Loredana Atănăsoaie, tânăra care a comis crima din Mangalia, să fie arestată preventiv. Adolescenta a recunoscut că și-a ucis prietena și va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. „Soluţia pe scurt: În baza art. 226 , admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu privire la inculpata Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza (…), dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de şi până la data de , inclusiv, a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, a informat Tribunalul Constanţa.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Loredana Atănăsoaie a explicat, pas cu pas, cum și-a ucis prietena

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, și-a recunoscut fapta imediat ce a fost reținută de oamenii legii. Ulterior, adolescenta a povestit cu lux de amănunte cum și-a ucis cea mai bună prietenă. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

De acolo a luat un taxi și s-a îndreptat spre Parcul Tosca din Mangalia, acolo unde, sub o bancă, a abandonat trupul neînsuflețit al celei care îi era cea mai bună prietenă, iar apoi s-a întors în camera unde a avut loc crima, începând să curețe locul.

Avocatul criminalei din Mangalia, declarații despre starea Loredanei Atănăsoaie

Avocatul care a preluat cazul Loredanei Atănăsoaie a spus care e starea ucigașei din Mangalia, după gratii.

”Starea ei nu este una bună, începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor. Acesta este și motivul pentru care nici măcar nu a contestat măsura preventivă și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că reprezintă un pericol.

Asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație și datorită faptului că este un copil care chiar de curând a fost într-o oarecare măsură abuzat.

Noi solicităm a se administra probe, inclusiv să se efectueze o anchetă socială cu privire la persoana ei și din ce mediu provine, iar pe de altă parte să se efectueze o expertiză psihiatrică care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei”, a declarat Cristian Ion, noul avocat al Loredanei, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191