Informații exclusive! Ce s-a întâmplat azi-dimineață la Judecătoria Buftea! Anamaria Prodan vs Corina Caciuc!

Informații exclusive! Ce s-a întâmplat azi-dimineață la Judecătoria Buftea! Anamaria Prodan vs Corina Caciuc!

Există un proces la Judecătoria Buftea între sexy impresara Anamaria Prodan și actuala iubită a fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc a cerut să nu apară numele ei pe portal, așa că există calitate de „parte anonimizată”. Cum au decurs lucrurile.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Conform surselor , astăzi, la Judecătoria Buftea, Anamaria Prodan s-a prezentat împreună cu avocații săi, la termen în procesul pe care Corina Caciuc i l-a deschis.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Detalii cu privire la procesul dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc

Cu toate astea, Corina Caciuc nu s-a prezentat, însă a fost avocata ei, care părea ușor pierdută, pentru că nu a reușit să facă dovada faptului că iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este în țară și nici că este însărcinată.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Judecătoarea a cerut dovada reședinței în Arabia Saudită, numai că avocatul reclamantei nu a putut să facă această evidență. Deocamdată nu au putut fi contactate părțile pentru mai multe detalii.

Cu atât mai mult, avocata nu a putut să facă nici dovada reședinței, pentru că a motivat că deocamdată contractul pe care îl are semnat Laurențiu Reghecampf cu echipa din Arabia Saudită nu a intrat în posesia antrenorului. El este, momentan, la Clubul Sportiv, iar legat de sarcină, în acest moment nu există o dovadă de la medic.

Aici se pot vedea detaliile cu privire la proces.

Ce spunea sexy impresara despre procesul cu actuala fostului soț

După cum am precizat, Anamaria Prodan se află în mijlocul unui scandal juridic cu Corina Caciuc. Iubita antrenorului a dat-o în judecată, deoarece impresara s-ar fi folosit de numele ei și ar fi denigrat-o public, aducându-i acuzații dure.

Anamaria Pordan este de părere că partenera fostului ei soț ar fi trebuit să fie supărată pe propriul ei trecut, pentru că și-ar fi ales reputația pe care a avut-o.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191