Ingredientul banal care poate face ca orhideele să fie pline de flori! Cu toții îl avem in case

Ingredientul banal care poate face ca orhideele să fie pline de flori! Cu toții îl avem in case

Atunci când apelăm la flori pentru a ne înfrumuseța camerele din casă, una dintre cele mai spectaculoase opțiuni pe care le avem la dispoziție sunt orhideele! Aceste flori sunt de o frumusețe rară, iar indiferent câți oaspeți veți avea, această floare va fi întotdeauna primul lucru pe care îl vor observa și complimenta aceștia! Iar pentru ca orhideele să înflorească de-a lungul toamnei, puteți folosi un ingredient banal!

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Indiferent câte statuete sau decorațiuni de perete am pune prin casă, niciuna nu va reuși să înfrumusețeze și să revitalizeze un spațiu la fel precum o floare! Plantele sunt, fără doar și poate, alegerea perfectă atunci când vine vorba despre decorațiuni interioare, iar în ciuda efortului de care au nevoie, ele, cu siguranță, merită! Iar dacă vreți ceva absolut spectaculos, de care să vă bucurați zilnic, cu siguranță nu veți găsi flori mai potrivite decât orhideele! Indiferent de cine vă va călca pragul, acestea vor fi mereu primul lucru pe care oaspeții voștri îl vor observa și complimenta!

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Iar, din fericire, folosind un ingredient banal, putem oferi o mână de ajutor orhideelor, pentru ca acestea să înflorească de-a lungul toamnei! Este vorba despre cafea! Da, un banal îngrășământ pe bază de cafea va ține florile vii și active de-a lungul toamnei! Conținutul de potasiu, fosfor și nitrogen din acest îngrășământ este perfect pentru orhidee, care vor avea nevoie de puțin ajutor, pentru a rezista mai mult timp.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Procedeul este unul simplu! Dacă doriți să vă bucurați de avantajele acestui îngrășământ, tot ce vă trebuie este o linguriță de cafea măcinată, pe care o veți pune într-un pahar cu apă! Trebuie să fiți atent și să amestecați bine, până când totul arată uniform, iar apoi să udați orhideele cât mai aproape de rădăcină! Aveți grijă ca acest amestec să nu ajungă pe frunzele florilor!

De asemenea, trebuie să aveți grijă să nu folosiți apă fierbinte pentru acest îngrășământ, deoarece temperatura ridicată va distruge rădăcinile florilor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191