Ingredientul pe care este bine să îl adaugi în apa păsărilor de curte. Așa cresc mari și sănătoase

Ingredientul pe care este bine să îl adaugi în apa păsărilor de curte. Așa cresc mari și sănătoase

Cei mai mulți consumatori de carne vor să știe că acest aliment este crescut în condiții optime și nu în felul în care o fac marile lanțuri de magazine. Așadar, pentru a nu dezvolta boli, este foarte important ca fermierii să acorde o atenție deosebită sănătății înaripatelor. Așadar, există un anumit ingredient, care odată pus în apa păsărilor le va ferii de orice boală.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

În ultimul timp, fermierii apelează la diferite trucuri pentru a menține păsările din curte sănătoase. Dintre acestea, unul constă în punerea oțetului de mere în apa pe care găinile o consumă. Așadar, odată consumată, atât puii cât și păsările vor fi mult mai sănătoase. Și asta nu este tot. Cu cât acestea sunt mai sănătoase, riscul de a dezvolta diverse boli poate scădea.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Ce să pui în apa păsărilor de curte ca să crească mari și sănătoase

Ei bine, este destul de important de menționat faptul că doar oțetul de mere oferă rezultate.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Și, la fel de important este că acesta să fie preparat în casă cu ingrediente cât mai naturale. În acest fel, potrivit specialiștilor, oțetul acționează asemenea unui antibiotic.

De ce e bine să pui oțet de mere în apa păsărilor

În ultimul timp, multe persoane care dețin păsări de curte par reticiente în folosirea acestui tip de oțet. Ei bine, trebuie să știți că este recomandată folosirea acestui oțet de mere datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale care ajută foarte mult puii și găinile.

Astfel că, aportul nutrivit al oțetului de mere făcut în casă, este necesar păsărilor de curte.

Cele mai multe studii au scos la iveală faptul că folosirea oțetului de mere ajută la creșterea mai rapidă și luarea în greutate în cazul puilor pentru carne. Însă, ca acest truc să dea rezultate, este necesar să ținem cont de cantitatea folosită de oțet.

Totodată, procentul recomandat nu trebuie să depășească 2% de oțet de mere în raport cu cantitatea de apă, adică aproximativ 20 ml de oțet la un litru de apă.

CITEȘTE ȘI: Ce conţine carnea de pui din Lidl, Kaufland sau Carrefour. Mare atenție la acest detaliu de pe etichetă

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191