Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase. Nu multe gospodine știu

Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase. Nu multe gospodine știu

Există un ingredient pe care trebuie neapărat să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase. Nu multe gospodine știu despre ce produs este vorba, însă oricine ar trebui să încerce acest truc. Iată despre ce ingredient este vorba!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dacă gogoșile tale nu ies niciodată pufoase, atunci află că există un ingredient care le face să fie așa. Acest aliment trebuie pus în aluatul preparatului. Iată ce trebuie să faci pentru a te bucura de un desert delicios!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase

Ingredientul pe care să-l pui în aluatul gogoșilor pentru a ieși pufoase este iaurtul. Încorporarea iaurtului sau a smântânii în aluat poate contribui la o textură mai pufoasă și la o aromă mai bogată.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rețetă de gogoși pufoase

Ingrediente:

-2 căni de făină de grâu

-1 cană de iaurt natural

-1/2 cană de zahăr

-2 ouă

-1 linguriță de extract de vanilie

-1/2 linguriță de sare

-1 linguriță de praf de copt

-ullei pentru prăjit

-zahăr pudră pentru presărat

Mod de preparare:

Într-un bol mare, amestecă făina, zahărul, sarea și praful de copt. În alt bol, bate ouăle și adaugă iaurtul și extractul de vanilie. Amestecă bine până când obții o compoziție omogenă.

Adaugă amestecul umed peste ingredientele uscate și amestecă cu grijă până când obții un aluat omogen. Nu amesteca prea mult, doar până când toate ingredientele sunt incorporate.

Încinge uleiul într-o tigaie adâncă la temperatura potrivită pentru prăjit. Cu ajutorul a două linguri, formează biluțe de aluat și așează-le în uleiul încins. Prăjește gogoșile pe ambele părți până devin aurii și pufoase. Asigură-te că temperatura uleiului este menținută constantă pentru a evita prăjirea inegală.

Scoate gogoșile pe un șervețel pentru a absorbi excesul de ulei. Presară zahăr pudră peste gogoși pentru un gust dulce și aromat. Poftă bună!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191