Ingredientul secret pe care trebuie să îl pui în must pentru a nu fermenta prea repede. Trucul folosit de bunici la țară

Ingredientul secret pe care trebuie să îl pui în must pentru a nu fermenta prea repede. Trucul folosit de bunici la țară

În perioada aceasta una dintre cele mai consumate băuturi este chiar mustul. Ei bine, pentru a prepara o băutură ca la țară, trebuie să ții cont de o regulă foarte importantă. Cei mai experimentați în această sarcină explică ce trebuie să pui în must, pentru a nu fermenta prea repede. Iată de ce ai nevoie!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ne aflăm în sezonul mustului, iar asta pentru că strugurii s-au cules deja, cei mai mulți gospodari reușind să termine și prepararea acestei băuturi. Și, dacă tot ne aflăm în această perioadă ar fi păcat să nu ne bucurăm de proprietățile benefice pentru sănătate ale acestuia.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Ei bine, începând de la scăderea colesterolului și până la întărirea sistemului imunitar, mustul deține o mulțime de proprietăți benefice organismului.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ce să pui în must ca să nu fermenteze prea repede

Mustul este băutura care nu a trecut printr-un proces de fermentare îndelungat în așa fel încât să rezulte alcool.

Mai mult, pentru un rezultat bun, ai nevoie ca strugurii aleși pentru presat să fie unii ajunși deja la maturitate. În acest fel, timpul de fermentare al mustului nu trebuie să fie nici scurt, dar nici lung.

Astfel, gospodării de la țară au precizat la ce metode apelează pentru ca mustul să nu fermenteze prea repede și să își strice gustul original.

Tot ceea ce trebuie să adaugi în must sunt două produse pe care, cel mai probabil, le ai acasă în această perioadă a anului.

Așa fac gospodarii de la țară

Dacă vrei ca băutura ta de must să nu fermenteze prea repede trebuie să apelezi la o metodă de conservare a acestuia. Una dintre ele presupune folosirea aspirinei pe care o vei dizolva în băutură, după care să pui lichidul la fiert pentru aproximativ cinci minute.

Însă, există și o altă tehnică la care poți să apelezi. Aceasta presupune folosirea hreanului. Mai exact, tot ceea ce trebuie să faci este să treci rădăcinoasa prin răzătoarea mică, apoi amestec-o cu must.

CITEȘTE ȘI: Cum ajunge mustul să fie un pericol pentru sănătate. Cine nu trebuie să consume această băutură

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191