Inimioara de la Mireasa, sezonul 5, și iubitul ei s-au căsătorit. Cum a arătat rochia purtată de fosta concurentă. Imagini de la nuntă: „Pentru totdeauna” / FOTO

Inimioara de la Mireasa, sezonul 5, și iubitul ei s-au căsătorit. Cum a arătat rochia purtată de fosta concurentă. Imagini de la nuntă: „Pentru totdeauna” / FOTO

Inimioara, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 7, s-a căsătorit cu iubitul ei. Tânăra a strălucit în ziua cea mare și pare că și-a găsit liniștea alături de Cristian, cel care i-a devenit soț.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Inimioara s-a numărat printre concurentele apreciate de telespectatori în sezonul 5 de la Mireasa. Cu toate că a sperat că își va găsi iubirea în timpul competiției, concurenta a fost în cunoaștere cu câțiva dintre băieți, dar nimic nu s-a concretizat. După ce a fost eliminată, se pare că tânăra și-a găsit fericirea alături de cel care i-a devenit soț de curând.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Inimioara de la Mireasa, imagini de la nuntă. Cum arată soțul ei

Inimioara a fost eliminată, iar de atunci, fosta concurentă s-a afișat rar alături de iubitul ei. De data aceasta, fosta concurentă a împărtășit fanilor câteva imagini de la nuntă. Tânăra și partenerul ei s-au căsătorit în urmă cu o zi. Cei doi au postat câteva imagini, una de când se aflau pe ringul de dans și o alta de la gătitul miresei.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„De astăzi pentru totdeauna! #soțșisoție”, a scris Inimioara, în dreptul imaginii distribuite pe Facebook.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și le-au urat celor doi casă de piatră. Printre cei care i-au felicitat pe cei doi se numără și Ion Șaulescu, fostul concurent de la Mireasa, sezonul 4.

„Bine Inimioara! Casa de piatră! Mă bucur mult pentru voi”, a scris Ion Șaulescu, fostul concurent de la Mireasa, pe Facebook.

Inimioara a fost într-o cunoaște cu Adrian, fost concurent al emisiunii

Concurenta a fost eliminată, dar nu a durat mult până când a revenit la Mireasa. Inimioara și-a dorit să îl cunoască mai bine pe Adrian, cel căruia i-a și trimis o scrisoare. Cei doi se aflau, la acel moment, în perioada de cunoaștere, dar mai apoi, la scurt timp, concurentul i-a spus că nu își mai dorește să se apropie de Inimioara, așa că, au pus stop cunoașterii. Decizia lui a luat-o prin surprindere pe tânără, mai ales că el a fost cel care și-a dorit ca tânăra să se întoarcă în emisiune.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191