Inspectoratul de Stat în Construcții, plângere penală contra lui Nicușor Dan

Inspectoratul de Stat în Construcții, plângere penală contra lui Nicușor Dan

Inspectoratul de Stat în Construcții a făcut o plângere penală contra lui Nicușor Dan pentru emiterea autorizațiilor de construire după demiterea fostului arhitect-șef, Adrian Bold.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Pe lângă acuzațiile emise de Agenția Naționala de Integritate (ANI) cu privire la incompatibilitatea și conflictul de interese ale primarului general din București, încă o instituție a statului lansează acuzații împotriva lui Nicușor Dan.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Plecarea forțată a fostului arhitect-șef, Adrian Bold, a fost sursa tuturor necazurilor pentru Nicușor Dan. Edilul a fost acuzat de conflict de interese în ceea ce privește emiterea autorizațiilor proiectelor de construcție din București.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Acest lucru s-a întâmplat deoarece edilul general se mândrea cu blocarea dezvoltărilor imobiliare din București, deși din punct de vedere economic și social, Bucureștiul ajunsese un haos.

Inspectoratul de Stat în Construcții confirmă acuzațiile ANI

Cu toate acestea, un număr semnificativ de solicitări făcute de anumite persoane ar fi fost semnate în fals, cu ceea ce a fost identificat ca fiind o încercare de fraudă a semnăturii fostului arhitect șef.

Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) a confirmat sesizările fostului arhitect-șef al Capitalei conform cărora edilul Nicușor Dan ar fi semnat sute de acte de urbanism în locul lui și cu numele lui.

Astfel, ISC a transmis procurilor sesizarea Prefecturii Capitalei, care a fost înștiințată de către fostul funcționar de faptul că unul dintre angajații Primăriei Municipiului București și-a însușit calitatea de arhitect-șef.

Nicușor Dan, încă o plângere

În plus, ISC a transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 o plângere penală pentru însușirea unei funcții dar și pentru abuz în serviciu. Aceste plângeri s-au concluzionat după finalizarea verificărilor din cadrul Primăriei Generale București, condusă de Nicușor Dan.

Acesta este deja dosarul cu numărul trei care vizează Primăria Municipiului București, care au fost deschise în ultimele luni. Primele două sunt referitoare la acuzațiile înaintate Parchetului de către ANI și cele înaintate de alte asociații.

Dat fiind faptul că Nicușor Dan și PNL nu mai sunt în favoritele bucureștenilor, singura opțiune a guvernanților este să îl înlăture pe actualul primar general pare să fie unica scăpare din acest scandal, potrivit ȘtiripeSurse.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191