Intalnire de lucru, la Prefectura Prahova. Furnizorii de gaze si energie, ITM si ISU, chemati la discutii de prefectul Virgiliu Nanu

Intalnire de lucru, la Prefectura Prahova. Furnizorii de gaze si energie, ITM si ISU, chemati la discutii de prefectul Virgiliu Nanu

In cadrul Prefecturii Prahova a avut loc o întâlnire cu reprezentanții principalelor societăți de distribuție a gazelor naturale și a energiei electrice precum Distrigaz Sud Rețele, Depogaz Ploiești, Distribuție Energie Electrică România, dar și reprezentanți ai Conpet SA și Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești (RASP).

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Scopul întâlnirii a fost discutarea deschisă a principalelor probleme apărute în teren și modul în care pot fi identificate căi de rezolvare a acestora, prefectul făcând un apel la dialog deschis și la colaborare către operatorii economici din domeniu, astfel încât să fie preîntâmpinate situații dificile atât în ceea ce îi privește pe distribuitori, cât și pe cetățeni, dar și pe reprezentanții autorităților locale.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

La discuție au luat parte și reprezentanții Inspectoratuui Teritorial de Muncă, dar și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență tocmai pentru a asigura reprezentanții societăților de deschidere în acordarea sprijinului ori de câte ori vor exista interacțiuni între aceștia.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!