Interlopul care răpea oameni și le scotea dinții cu ciocanul are alergie la pușcărie / Fraco Pascu a luat-o de la capăt

Interlopul care răpea oameni și le scotea dinții cu ciocanul are alergie la pușcărie / Fraco Pascu a luat-o de la capăt

Franco Pascu, din clanul Calu, fost iubit al artistei Otilia Bilionera și fost „bodyguard” al lui Mario Iorgulescu, nu mai suportă pușcăria, unde a ajuns după ce a încercat să omoare o femeie și l-a răpit pe un bărbat și l-a bătut cu ciocanul, până i-a scos dinții.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După ce a renunțat la mai multe procese în care solicitase să facă pușcărie în regim semideschis, interlopul Franco Pascu a decis să facă un nou show în instanță, deschizând un nou dosar.Într-un alt dosar, la care a renunțat, Franco Pascu a cerut ajutorul judecătorilor, ca să își trateze bolile descoperite în pușcărie. Suspectând că ar fi vorba despre niște afecțiuni închipuite, magistrații au decis să apeleze la ajutorul experților, așa că au dispus ca medicii legiști să efectueze o expertiză, așa că totul depinde acum de INML. „Dispune efectuarea unei expertize medico-legale cu privire la petentul-condamnat PASCU FRANCISCO GABRIEL (fiul lui …, în prezent deţinut în Penitenciarul Bucureşti Rahova). Se emite adresă în acest sens către Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Fără cale de atac”, a dispus instanța.Una dintre victimele lui Franco a fost nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Franco nu s-a bătut parte în parte cu femeia, ci l-a luat la faptă şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că s-au dus doi mardeiaşi la „intervenţie”, ca să o omoare pe nevasta lui Lucan, pe care îl considerau duşman, deoarece acesta l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.Astfel, fostul iubit al cântăreței Otilia Brumă, membru al grupării Kalu – specializată în atacuri de tip mafiot și răpirea oamenilor, pe care îl bătea cu ciocanul de șnițele până le zburau dinții și pe spărgeau rotulele – a fost condamnat pentru tentativă de omor. „Aplică inculpatului Gabriel Francisco Pascu pedeapsa cea mai grea de 8 (opt) ani închisoare la care se adaugă un spor obligatoriu de 6 (şase) luni închisoare, în pedeapsa rezultantă de 8 (opt) ani şi 6 (şase) luni închisoare, ce se va executa în regim de detenţie. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a deţine, purta şi folosi orice categorie de arme pe o durată de 5 (cinci) ani”, a fost decizia instanței.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Franco a fost judecat pentru lipsire de libertate şi în celebrul dosar al lui Mario Iorgulescu, în care victima a fost sechestrată şi mutilată cu un ciocan. Dragoş, bărbatul care a încasat o bătaie soră cu moartea de la membrii clanului Calu, a declarat în faţa anchetatorilor că întregul scandal pornise de la un împrumut pe care îl oferise lui Mario Iorgulescu – de euro -, pentru ca acesta să îşi închirieze un apartament, împrumut pe care Mario Iorgulescu refuza să îl returneze. În ziua fatidică, Dragoş a fost invitat de Mario în apartamentul acestuia, pentru „a discuta”, iar când a intrat pe uşa locuinţei a avut parte de cel mai cumplit coşmar. Liderii clanului Calu, care se aflau la Mario în casă, l-au bătut crunt pe Dragoş, cu un ciocan, până i-au scos dinţii, apoi l-au torturat, smulgându-i bucăţi din carne de pe picioare. Şi, ca să-l umilească şi mai mult, interlopii i-au oferit dinţii zburaţi prin casă la pachet, ca să îi aibă amintire. Totul s-a petrecut, conform victimei, sub privirile unor femei, două piţipoance de Dorobanţi care se aflau în casa lui Mario.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191