Interlopul Turcu, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, s-a spânzurat în celulă – surse. În trecut i-a amenințat pe polițiști pe Facebook

Interlopul Turcu, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, s-a spânzurat în celulă – surse. În trecut i-a amenințat pe polițiști pe Facebook

Autorităţile au fost alertate duminică dimineaţa, în jurul orei , când poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi, în legătură cu incidentul produs, prin intermediul unui apel 112.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Oamenii legii l-au descoperit pe deţinut spânzurat în camera de detenţie. În cazul său s-a intervenit prea târziu, astfel că autorităţile nu au mai putut decât să constate decesul. Potrivit surselor Observator, este vorba despre interlopul Dragoş Turcu.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

În 2021, bărbatul a fost săltat de mascaţi, după ce i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook. Bărbatul se supărase că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan.  

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

În imaginile publicate atunci pe facebook, individul a scos arma şi i-a invitat pe poliţişti să vină să-i spargă uşa. Ba chiar s-a şi drogat în direct. La scurt timp, dorinţa i s-a îndeplint, iar mascaţii l-au săltat pe bărbat şi l-au dus la sediul poliţiei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191