INTERVIU PHonline.ro/ Baba Iana Gheorghe, primarul comunei Chiojdeanca: Urmeaza infiintarea retelei de canalizare menajera cu statie de epurare

INTERVIU PHonline.ro/ Baba Iana Gheorghe, primarul comunei Chiojdeanca: Urmeaza infiintarea retelei de canalizare menajera cu statie de epurare

Phonline.ro deruleaza in aceasta perioada o campanie de informare publica privind accesarea fondurilor prin programul „Anghel Saligny”, pentru fiecare oras si comuna in parte.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

Prin aceasta initiativa, urmarim sa aducem in fata prahovenilor informatii noi despre ce proiecte sunt in derulare in zona in care locuiesc si ce investitii urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

In acest sens, am transmis tuturor primarilor din judet solicitarea de a ne raspunde la un interviu relevant pe aceste subiecte de interes public, iar astazi va prezentam raspunsurile primarului comunei Chiojdeanca, Baba Iana Gheorghe:

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Reporter: Care sunt investitiile aprobate pentru administratia pe care o conduceti, prin programul „Anghel Saligny”?

Baba Iana Gheorghe: Infiintare retea de canalizare menajera cu statie de epurare

Reporter:  Ce alte proiecte, care, in prezent, nu sunt cuprinse intr-un program de finantare, v-ati dori sa fie derulate?

Baba Iana Gheorghe: Infiintare retea inteligenta de distributie gaze naturale  in judetul Prahova – Comunele Soimari, Chiojdeanca, Salcia, Apostolache, Gornet Cricov, Tataru, Sangeru’
Reporter: In ordinea prioritatilor, spuneti-ne trei proiecte (din programul „Anghel Saligny”, dar nu numai) pe care garantati ca le veti finaliza pana la terminarea mandatului
Baba Iana Gheorghe: Asigurarea de sisteme TIC in UAT- Chiojdeanca
Reporter: Care sunt principalele realizari pe care le puteti aduce in fata opiniei publice, in cei doi ani de la preluarea acestui mandat?
Baba Iana Gheorghe: ,,Refacere drum comunal L=600m,comuna Chiojdeanca,judetul Prahova”
,,Reparatii zid de sprijin in punctul Paun, comuna Chiojdeanca”
,,Reparatii biserica Sf.Dimitrie din satul Nucet(monument istoric)”
,,Reparatii  terenul de sport la scoala din satul Trenu”
,,Achizitionarea unei autoutilitare cu bena basculabila trilaterala pentru comuna Chiojdeanca”‘
Reporter: Daca ati fi turist in localitatea/comuna pe care o administrati, ce anume v-ar atrage atentia prima oara?
Baba Iana Gheorghe: Parcul din fata Primariei Chiojdeanca; Drumurile asfaltate si toate  strazle laterale betonate; Biserica de lemn Sf.Dimitrie din satul Nucet (monument istoric)
Reporter: Ce v-a determinat sa vreti sa fiti primar? Care credeti ca este cea mai importanta calitate a dvs. in raport cu aceasta functie?
Baba Iana Gheorghe: Ambitia de a realiza ceva in comuna in care m-am nascut. Cea mai importanta calitate a mea este sinceritatea.
Reporter: Functia pe care o detineti atrage fara doar si poate critici din partea cetatenilor. Ce le transmiteti celor mai nemultumiti dintre ei?

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191