INTERVIU Phonline.ro/ Radu Leonas, primarul comunei Brazi: „Nu avem investitii in baza programului Anghel Saligny”

INTERVIU Phonline.ro/ Radu Leonas, primarul comunei Brazi: „Nu avem investitii in baza programului Anghel Saligny”

Phonline.ro deruleaza in aceasta perioada o campanie de informare publica privind accesarea fondurilor prin programul „Anghel Saligny”, pentru fiecare oras si comuna in parte.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Prin aceasta initiativa, urmarim sa aducem in fata prahovenilor informatii noi despre ce proiecte sunt in derulare in zona in care locuiesc si ce investitii urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

In acest sens, am transmis primarilor din judet solicitarea de a ne raspunde la un interviu relevant pe aceste subiecte de interes public, iar astazi va prezentam raspunsurile primarului comunei Brazi, Radu Leonas:

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Reporter: Care sunt investitiile aprobate pentru administratia pe care o conduceti, prin programul ,,Anghel Saligny”?

Radu Leonas: Nu avem investitii in baza programului ,,Anghel Saligny”

Reporter: Ce alte proiecte care in prezent nu sunt cuprinse intr-un program de finantare v-ati dori sa fie derulate?

Radu Leonas: Restaurarea ,,Conacului Nicolau” din satul Brazii de Sus

Reporter: In ordinea prioritatilor, spuneti-ne trei proiecte (din programul „Anghel Saligny” dar nu numai) pe care garantati ca le veti finaliza pana la terminarea mandatului.

Radu Leonas: Nu avem proiecte derulate in baza unui program de finantare.

Reporter: Care sunt principalele realizari pe care le puteti aduce in fata opiniei publice in cei doi ani de mandat?

Radu Leonas: Realizarea cea mai importanta este finalizarea construirii retelei de gaze si canalizare in Satul Stejaru(Camine) astfel la acest moment comuna Brazi are toate utilitatile necesare pentru cetatenii acesteia.

Reporter: Daca ati fi turist in localitatea/comuna pe care o  administrati ce anume v-ar atrage atentia prima oara?

Radu Leonas: Turistii care vin in comuna noastra pot fi atrasi de arhitectura unitatilor de invatamant si dotarea acestora, parcul Nicolau cu lacul aferent dar si incurajarea sportului prin existenta a 4 sali de sport si 3 baze sportive.

Reporter: Ce va determinat sa vreti sa fiti primar? Care credeti ca este cea mai importanta calitate a dvs. In raport cu aceasta functie?

Radu Leonas: Am dorit sa fiu primar considerand ca am capacitate de munca si am vrut ce este mai bun pentru concetatenii mei in sesul ridicarii nivelului de confort, a unui trai mai bun prin strategia de crestere a infrastructurii (drumuri, scoli, utilitati, sport). Calitatea mea principala in raport cu aceasta functie este puterea de munca si ca imi pasa de fiecare cetatean din comuna Brazi.

Reporter: Functia pe care o detineti atrage fara doar si poate critici din partea cetatenilor. Ce le transmiteti celor mai nemultumiti dintre ei?

Radu Leonas: Activitatea de administratie atrage si critici prin prisma ca fiecare dintre noi are o alta viziune punctuale in diverse situatii dar celor nemultumiti le transmit sa fie siguri ca aceste critici sunt luate in considerare dar as dori sa fie siguri ca administratia condusa de mine lucreaza pentru ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191