INTERVIU PHonline.ro/ Sandu Tudor, primarul comunei Paulesti: „Determinarea de a fi primar vine din dorinta de a aduce plus valoare comunitatii, iar principala mea calitate este modestia”

INTERVIU PHonline.ro/ Sandu Tudor, primarul comunei Paulesti: „Determinarea de a fi primar vine din dorinta de a aduce plus valoare comunitatii, iar principala mea calitate este modestia”

Phonline.ro deruleaza in aceasta perioada o campanie de informare publica privind accesarea fondurilor prin programul „Anghel Saligny”, pentru fiecare oras si comuna in parte.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Prin aceasta initiativa, urmarim sa aducem in fata prahovenilor informatii noi despre ce proiecte sunt in derulare in zona in care locuiesc si ce investitii urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

In acest sens, am transmis tuturor primarilor din judet solicitarea de a ne raspunde la un interviu relevant pe aceste subiecte de interes public, iar astazi va prezentam raspunsurile primarului comunei Paulesti, Sandu Tudor:

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Reporter: Care sunt investitiile aprobate pentru administratia pe care o conduceti, prin programul „Anghel Saligny”?

Sandu Tudor:

– Conducta de aductiune si gospodarie de apa rezervor DN 1 Paulesti

– Modernizare drumuri si strazi in Paulesti si Paulestii Noi

Reporter: Ce alte proiecte, care, in prezent, nu sunt cuprinse intr-un program de finantare, v-ati dori sa fie derulate?

– Extindere Canalizare Menajera Comuna Paulesti

– Bazin de inot didactic si agrement din Sat Paulesti, Comuna Paulesti

– Amenajare drumuri de exploatare din extravilan

– Realizare piste pentru biciclete in Comuna Paulesti, Judetul Prahova

– Amenajare parcuri si spatii verzi

Reporter: Care sunt principalele realizari pe care le puteti aduce in fata opiniei publice, in cei doi ani de la preluarea acestui mandat?

Sandu Tudor:

– Modernizarea retelelor tehnico-edilitare ale comunei Paulesti

– Modernizarea institutiilor de invatament (Scoli, Gradinite) si a institutiilor publice (sediu primarie, camine, sala multifunctionala)

– Amenajare parcuri si spatii verzi

– Construire locuinte pentru tineri destinate inchirierii ( ANL)

– Modernizare baza sportiva si terenuri de sport ale institutiilor de invatamant

– Modernizare drumuri si strazi

Reporter: In ordinea prioritatilor, spuneti-ne trei proiecte (din programul „Anghel Saligny”, dar nu numai) pe care garantati ca le veti finaliza pana la terminarea mandatului

Sandu Tudor:

– Amenajare Parc Cocosesti

– Conducta de aductiune si gospodarie de apa rezervor DN 1 Paulesti

– Cresterea eficientei energetice si a gestionarii inteligente a energiei pentru iluminatul public in Comuna Paulesti, Judetul Prahova

Reporter: Daca ati fi turist in localitatea pe care o administrati, ce anume v-ar atrage atentia prima oara?

Sandu Tudor: Pozitia geografica a comunei, padurile din zona, traseul care face legatura dintre comuna Paulesti si Boldesti prin padure, totodata, zona lacurilor si Monumentul Eroilor (zona Cruce).

Reporter: Ce v-a determinat sa vreti sa fiti primar? Care credeti ca este cea mai importanta calitate a dvs. in raport cu aceasta functie?

Sandu Tudor: Determinarea de a fi primar vine din dorinta de a aduce plus valoare comunitatii, iar principala mea calitate este modestia.

Reporter: Functia pe care o detineti atrage fara doar si poate critici din partea cetatenilor. Ce le transmiteti celor mai nemultumiti dintre ei?

Sandu Tudor: Celor mai nemultumiti, le pot transmite faptul ca, in acest mandat, cu ajutorul lui Dumnezeu, am sa incerc sa ii multumesc, voi tine cont de solicitarile fiecaruia dintre acestia si o sa incerc sa gasesc o rezolvare pentru problemele lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191