INTERVIU Phonline.ro/ Spatarelu Valentin Gheorghe, primarul comunei Posesti: Imi doresc sa facem retea de canalizare in toata comuna Posesti

INTERVIU Phonline.ro/ Spatarelu Valentin Gheorghe, primarul comunei Posesti: Imi doresc sa facem retea de canalizare in toata comuna Posesti

Phonline.ro deruleaza in aceasta perioada o campanie de informare publica privind accesarea fondurilor prin programul „Anghel Saligny”, pentru fiecare oras si comuna in parte.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Prin aceasta initiativa, urmarim sa aducem in fata prahovenilor informatii noi despre ce proiecte sunt in derulare in zona in care locuiesc si ce investitii urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

In acest sens, am transmis primarilor din judet solicitarea de a ne raspunde la un interviu relevant pe aceste subiecte de interes public, iar astazi va prezentam raspunsurile primarului comunei Posesti, Spatarelu Valentin Gheorghe:

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

INTREBARE: Care sunt investitiile aprobate pentru administratia pe care o conduceti, prin programul „Anghel Saligny”?

1. RASPUNS: Investitiile aprobate pentru U.A.T. POSESTI sunt urmatoarele:

– Extindere retea alimentare cu apa potabila in comuna Posesti, jud. Prahova;

– Asfaltare si modernizare drumuri de interes local, in comuna Posesti, jud. Prahova.

2. INTREBARE: Ce alte proiecte, care, in prezent, nu sunt cuprinse intr-un program de finantare, v-ati dori sa fie derulate?

2. RASPUNS: Proiectul care nu este cuprins intr-un program de finantare si pe care il dorim pe viitor sa se deruleze este Canalizarea pentru toata comuna Posesti;

3. INTREBARE: In ordinea prioritatilor, spuneti-ne trei proiecte (din programul „Anghel Saligny”, dar nu numai) pe care garantati ca le veti finaliza pana la terminarea mandatului?

3. RASPUNS: Pana la finalizarea actualului mandat de primar, garantez ca voi finaliza: Proiectele ,,Extindere retea de alimentare cu apa potabila in comuna Posesti, jud. Prahova” si,, Asfaltare si modernizare drumuri de interes local, in com. Posesti, jud. Prahova-8 Km”

4.INTREBARE: Care sunt principalele realizari pe care le puteti aduce in fata opiniei publice, in cei doi ani de la preluarea acestui mandat?

4. RASPUNS: In cei doi ani de la preluarea actualului mandat de primar, pot aduce in fata opiniei publice urmatoarele realizari:

– Modernizarea Retelei de iluminat cu eficienta energetica, prin tehnologie LED, in comuna Posesti, jud. Prahova;

– Reparatii curente, cladire Dispensar uman, com. Posesti;

– Covor asfaltic, str. Rancezi(DC 136), sat Nucsoara de Jos, com. Posesti;

– Reabilitare Scoala Nucsoara de Jos, com. Posesti;

-Alimentare cu apa potabila in satele: Nucsoara de Jos, Nucsoara de Sus, Valea Plopului, Valea Screzii, Posestii- Ungureni si partial Posestii- Pamanteni si Valea Stupinii;

5. INTREBARE: Daca ati fi turist in localitatea/comuna pe care o administrati, ce anume v-ar atrage atentia prima oara?

5. RASPUNS: Daca as fi turist in localitatea pe care o administrez, as fi atras de Biserica ,,SF. VOIEVOIEZI DIN VARF”, obiectiv turistic aflat pe lista monumentelor istorice; ,,La Castel „-pensiune, sat Nucsoara de Sus.

6. INTREBARE: Ce v-a determinat sa vreti sa fiti primar? Care credeti ca este cea mai importanta calitate a dvs. in raport cu aceasta functie?

6. RASPUNS: Am dorit aceasta functie din dorinta de a realiza ceva pentru locuitorii acestei comune, in care m-am nascut si in care traiesc; Consider ca cea mai importanta calitate mea este empatia pe care manifest in relatiile cu semenii mei.

7. INTREBARE: Functia pe care o detineti atrage fara doar si poate critici din partea cetatenilor. Ce le transmiteti celor mai nemultumiti dintre ei?

7. RASPUNS: Cu siguranta ca aceasta functie atrage si critici din partea cetatenilor din localitatea pe care o administrez, dar eu le transmit prin intermediul dumneavoastra, sa aiba incredere ca voi duce la indeplinire toate promisiunile facute.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191