INTERVIU PHonline.ro/ Vasile Tabaras, primarul comunei Stefesti: „Celor nemultumiti le propun sa vina cu idei si vedem cum le putem pune in practica”

INTERVIU PHonline.ro/ Vasile Tabaras, primarul comunei Stefesti: „Celor nemultumiti le propun sa vina cu idei si vedem cum le putem pune in practica”

Phonline.ro deruleaza in aceasta perioada o campanie de informare publica privind accesarea fondurilor prin programul „Anghel Saligny”, pentru fiecare oras si comuna in parte.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Prin aceasta initiativa, urmarim sa aducem in fata prahovenilor informatii noi despre ce proiecte sunt in derulare in zona in care locuiesc si ce investitii urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

In acest sens, am transmis tuturor primarilor din judet solicitarea de a ne raspunde la un interviu relevant pe aceste subiecte de interes public, iar astazi va prezentam raspunsurile primarului comunei Stefesti, Vasile Tabaras:

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Reporter: Care sunt investitiile aprobate pentru administratia pe care o conduceti, prin programul „Anghel Saligny”?

Vasile Tabaras:

  • „Construire trotuare,,
  •  ,, Modernizare drumuri comunale,,

Reporter: Ce alte proiecte, care, in prezent, nu sunt cuprinse intr-un program de finantare, v-ati dori sa fie derulate?

Vasile Tabaras: Modernizare, dotare, reabilitare si extindere Camin Cultural

Reporter: In ordinea prioritatilor, spuneti-ne trei proiecte (din programul „Anghel Saligny”, dar nu numai) pe care garantati ca le veti finaliza pana la terminarea mandatului

Vasile Tabaras: Programul  Anghel Saligny se deruleaza pe o perioada de mai multi ani, respectiv 2022-2027, nu se poate aprecia daca proiectele se vor finaliza pana la sfarsitul mandatului.

Reporter: Care sunt principalele realizari pe care le puteti aduce in fata opiniei publice, in cei doi ani de la preluarea acestui mandat?

Vasile Tabaras:

Modernizare Scoala  gimnaziala
Extindere si modernizare iluminat public stradal (led)
Construire teren sintetic cu nocturna
Modernizare drumuri comunale -PNDL II

Reporter: Daca ati fi turist in localitatea pe care o administrati, ce anume v-ar atrage atentia prima oara?

Vasile Tabaras: Peisajele naturale ale localitatii, Piata Comunala, drumuri modernizate in proportie de peste 80%, si altele.

Reporter: Ce v-a determinat sa vreti sa fiti primar? Care credeti ca este cea mai importanta calitate a dvs. in raport cu aceasta functie?

Vasile Tabaras: Inaintea alegerilor iti propui niste obiective, dupa ce esti ales primar, ajungi sa vezi de ce are nevoie localitatea si cum le poti rezolva.

Reporter: Functia pe care o detineti atrage fara doar si poate critici din partea cetatenilor. Ce le transmiteti celor mai nemultumiti dintre ei?

Vasile Tabaras:  Celor nemultumiti le propun sa vina cu idei si vedem cum le putem pune in practica, numai prin colaborare si schimb de idei localitatea se va dezvolta.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191