Întrebarea de pe buzele tuturor: Viorel Lis a murit? Ce spune Oana Lis: „E un moment foarte dificil”

Întrebarea de pe buzele tuturor: Viorel Lis a murit? Ce spune Oana Lis: „E un moment foarte dificil”

#Exclusiv Click!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Recent, în mediul online, au tot circulat zvonuri conform căruia Viorel Lis nu ar mai fi în viață. Oana Lis,soțiafostuluiprimaralCapitalei, a luat atitudine și îi lămurește pe cârcotași.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Nu este pentru prima dată când, în mediul online, apar știri despre moartea fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Ajuns la 80 de ani, acesta este măcinat de boli grave și este imobilizat la pat.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Oana Lis (44 de ani), cea de-a treia soție a fostului primar, s-a transformat în asistenta lui medicală în ultimii ani și găsește încă puterea să mai și glumească, atunci când dă cu ochii de anunțuri macabre despre fostul primar sau când primește „Condoleanțe!”.

Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Areniște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are desepisoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce potfac!”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!, spunândadevăruldesprestareadesănătateafostuluiprimaral Capitalei,dinacestmoment.

Oana Lis: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat!”

De altfel, pe platformele de socializare, Oana a și transmis, zilele trecute, în stilul caracteristic, un mesaj ironic către cei care care au răspândit aceste informații false, făcând o glumă cu tentă macrabră.

Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de e,l și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a suferit și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct. Oana spune că e pregătită pentru e mai rău.

Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparțide cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, ne-a mai spus Oana Lis.

Oana Lis: „Vrea să moară în patul lui”

În ultimii patru ani, fostul edil al Bucureștiului, a stat internat mai mult prin spitale. Acum, fostul primar nu mai vrea, însă, să audă de unitățile spitalicești din România.

Acesta și-a rugat soția, cu lacrimi în ochi, să-l lase să-și dea obștescul sfârșit acasă, în patul lui.

Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu, el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, ne-a mai spus Oana Lis.

Click! spune

Viorel Lis s-a născut în Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997-13 noiembrie 1998.

Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație, la postul de primar general, la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la Primărie, ca secretară. Între cei doi există o diferență de vârstă de 35 de ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191