Invazie de aniversări! Copiii vedetelor s-au sărbătorit în weekend: părinții s-au întrecut în petreceri de lux

Invazie de aniversări! Copiii vedetelor s-au sărbătorit în weekend: părinții s-au întrecut în petreceri de lux

Daciana Sârbu și Victor Ponta, Gabriela Cristea și Tavi Clonda dar și Bianca Drăgușanu și-au sărbătorit copiii în acest weekend și s-au întrecut în decorațiuni și torturi care mai de care mai frumoase și colorate.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Daciana Sârbu (46 de ani) și Victor Ponta (51 de ani) se bucură de familia lor frumoasă iar în acest weekend au sărbătorit-o pe mezina lor, pe Maria, fetița adoptată de celebrul cuplu, care a împlinit și ea 9 anișori. Maria a avut parte de o petrecere cu dulciuri făcute la cofetăria pe care mămica ei o deține, baloane colorate în formă de înghețate și prajituri și a fost înconjurată de multă dragoste. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Maria a fost înfiată de familia Ponta în anul 2020.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Au existat discuții și gelozii, a fost o perioadă grea dar după 3 ani am ajuns în sfârșit la momentul acesta de liniște și înțelegere între ele, între fete. Cea mică s-a integrat foarte bine în familie. Îi place muzica, merge la cursuri, face și pian și chitară, din când în când și flaut și vedem ce o să își aleagă. Evident că are o înclinație și să gătească cu mine”, ne-a spus Daciana Sârbu la un moment dat, într-un interviu pentru Click.

Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) au avut parte de două aniversări în familie și de o petrecere pe cinste. Tavi Clonda a împlinit 44 de ani pe 15 septembrie iar ieri cei doi soți au sărbătorit-o pe fetița lor, Victoria, care a împlinit 6 ani. Cu această ocazie, familia Cristea-Clonda au avut o petrecere cu două torturi foarte gustoase, după cum a mărturisit prezentatoarea TV.

Am avut două torturi fabuloase, cu tematică diferită. Pentru Victoria, Shimmer și Shein, iar lui Tavi i-am reprodus noua lui “jucărie”, (pe Albă ca Zăpadă, : noua mașină). Vă mulțumim din suflet pentru urările voastre frumoase. Au fost câteva zile de vis pentru noi și vă mulțumim că ați fost parte din ele.  La mulți ani, Victoria! La mulți ani, Tavi!”, spune Gabriela Cristea.

Bianca Drăgușanu (41 de ani) s-a îmbrăcat în roz la ziua fetiței sale, Sofia, căreia i-a organizat o aniversare memorabilă cu ocazia împlinirii celor 7 ani. Micuța a avut parte de un tort roz, în formă de castel, prăjituri și baloane roz și albe, unicorni, iar pentru distracția invitaților mămica ei s-a gândit că un castel cu topogan gonflabil ar fi pe placul copiilor, așa că distracția a fost în toi, iar Bianca a fost fericită pentru că a avut toată familia alături.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191