Ioana Ginghină s-a căsătorit astăzi! Actrița și soțul ei au spus marele „da” / FOTO

Ioana Ginghină s-a căsătorit astăzi! Actrița și soțul ei au spus marele „da” / FOTO

Ioana Ginghină are toate motivele să radieze de fericire! Îndrăgita actriță s-a căsătorit astăzi cu bărbatul care i-a cucerit cu adevărat inima, Cristi Pitulice. Vedeta și soțul ei au spus deja marele „da”. Ce imagini emoționante a postat pe o rețea de socializare.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Astăzi, actrița Ioana Ginghină a spus „da”, unindu-și destinul cu alesul inimii sale, Cristi Pitulice, bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea și liniștea. Ceremonia a avut loc în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni ai cuplului.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ioana Ginghină s-a căsătorit

Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, evenimentul special a fost împărtășit cu fanii de către Ioana Ginghină, care a postat imagini emoționante de la nuntă pe platforma InstaStory.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Fericită, actrița a atras atenția cu o coroniță de flori delicată, adăugând un farmec aparte momentului.

Cei doi îndrăgostiți au optat pentru o ceremonie intimă, în care au celebrat iubirea și uniunea lor într-un cadru restrâns, dar extrem de plin de emoție.

Actrița, sfat prețios pentru femei

Cu două nunti la activ, Ioana Ginghină oferă un sfat prețios viitoarelor mirese: să se dedice cu inima deschisă și să abandoneze stresul inutil. Actrița împărtășește din învățăturile acumulate în urma acestor experiențe anterioare, subliniind cât de esențial este să trăiești fiecare moment al acestei zile speciale într-un mod autentic și lipsit de griji.

Ioana Ginghină subliniază că neliniștea prelungită și grijile legate de organizarea evenimentului pot să diminueze din bucuria pură a miresei, îndemnând femeile să se concentreze pe frumusețea autentică a momentului.

Iată că a venit și ziua cea mare pentru Ioana Ginghină, care are toate motivele să radieze de fericire cu această ocazie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191