Ioana Ginghină s-a căsătorit! Mireasa, apariție atipică în ziua marelui eveniment

Ioana Ginghină s-a căsătorit! Mireasa, apariție atipică în ziua marelui eveniment

Una dintre cele mai fericite și memorabile momente din viața unei persoane este ziua în care face pasul cel mare și spune „da”, unindu-și destinul de cel al persoanei iubite. Ei bine, faimoasa și îndrăgita actriță Ioana Ginghină tocmai a avut parte de acest moment plin de bucurie, iar vedeta debordează de entuziasm! Iar pentru a face acest moment și mai memorabil, ținuta miresei a fost una atipică, care a impresionat toți invitații!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Probabil că vom observa imediat cât de dificil ne va fi să numim o altă ocazie mai euforică din viața unei persoane, decât cununia! Fără doar și poate, una dintre cele mai fericite și memorabile momente din viața noastră este ziua în care facem pasul cel mare și spunem „da”, unindu-ne destinul de cel al persoanei iubite. Ei bine, chiar astăzi, faimoasa și îndrăgita actriță Ioana Ginghină tocmai a avut parte de acest moment plin de bucurie, iar vedeta debordează de entuziasm! Desigur, după cum ne putem imagina, pentru a face acest moment și mai memorabil, ținuta miresei a fost una atipică, care a impresionat toți invitații!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ioana Ginghină (46 de ani) a ales să își împartă restul vieții alături de Cristi Pitulice, având alături rudele, cât și cei mai apropiați prieteni ai celor doi miri. Desigur, fiind o persoană atât de iubită și cunoscută de către publicul din țara noastră, actrița a ales să împărtășească acest moment fericit alături de fanii ei din mediul online! Vedeta a postat mai multe imagini de la nuntă pe contul ei de Instagram, iar urmăritorii ei au putut admira ținuta ei impresionantă!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pe lângă tradiționala rochie albă, Ioana Ginghină a purtat pe cap o coroniță superbă, care a impresionat atât fanii din mediul online, cât și invitații de la nuntă! Coronița de flori a fost o alegere inedită, care a s-a potrivit perfect cu vremea caldă și cerul senin de astăzi! Ceremonia a fost una intimă, iar cei doi miri au dorit ca aceasta să pună în prim-plan iubirea pe care și-o împărtășesc!

Ei bine, poate că după ce o vedetă atât de importantă precum Ioana Ginghină a optat pentru o coroniță cu flori pentru ținuta de la nuntă, acest articol vestimentar va deveni mai popular la nunțile din țara noastră!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191