Ion Cassian, directorul azilului în care stă Irinel Columbeanu, detalii cutremurătoare despre fostul afacerist: „A făcut 2 AVC-uri. Nu are voie să…”

Ion Cassian, directorul azilului în care stă Irinel Columbeanu, detalii cutremurătoare despre fostul afacerist: „A făcut 2 AVC-uri. Nu are voie să…”

Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, unde este internat Irinel Columbeanu de o săptămână, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a fostului afacerist.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Irinel Columbeanu (66 de ani) împărtășește soarta crudă a tatălui său, la bătrânețe. Fostul mare afacerist se află internat, de o săptămână, în azilul de la Ghermănești, unde și-a trăit ultimele clipe de viață și tatăl său. Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, a făcut declarații în exclusivitate, pentru Click!, despre starea de sănătate precară a lui Irinel Columbeanu, ajuns acum falit.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Bătrănețe, haine grele! Fostul afacerist Irinel Columbeanu, ajuns acum în sapă de lemn, se află internat de o săptămână în azilul de la Ghermănești, acolo unde și-a dat obștescul sfârșit și tatăl său, Ion Columbeanu, în urmă cu 7 ani.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Columbeanu a pierdut totă averea și a ajuns falit, în ultimii ani. Palatul de la Izvorani s-a transformat în scrum, iar acesta a ajuns să trăiască de azi pe mâine, într-o garsonieră modestă din cartierul Colentina.

Columbeanu, cazat singur în cameră la azil

Starea lui de sănătate s-a degradat în ultima vreme, după ce Columbeanu a suferit nu mai puțin de două AVC-uri.

A rămas singur pe lume după ce fiica lui, Irina, a plecat în America la mama ei, Monica Gabor și nu mai are cine să-l îngrijească la bățrânețe. Fără bani și cu probleme de sănătate mari, Columbeanu a ajuns la azil, în urmă cu o săptămână.

Ironia sorții, Irinel este internat la același azil în care și-a trăit ultimele clipe ale vieții și tatăl său, Ion Columbeanu.

Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, unde a locuit, de altfel, și creatoarea de modă Zina Dumitrescu în ultima partea a vieții, a făcut declarații cutremurătoare, în exclusivitate, pentru Click!, despre starea de sănătate precară a lui Irinel Columbeanu, care beneficiază de tratament și îngrijiri speciale în azilul de la Ghermănești.

Columbeanu a fost cazat intr-o cameră în regim single, la etaj, și este monitorizat îndeaproape, din punct de vedere al sănătății, zi și noapte, la azil.

Ion Cassian: „Nu a făcut nu unul, ci două accidente vasculare”

Domnul Columbeanu este internat de o săptămână la noi, la azil și este ok la acest moment. El a făcut nu unul, ci două accidente vasculare,unul anul trecut și altul de dată mai recentă. Dar, este ok, comunică, nu are probleme mintale.

Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate.

Are camera lui, stă singur, are tot confortul aici. Nu e aceeași cameră pe care a avut-o Zina, este undeva la alt etaj.

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tal lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian, în exclusivitate pentru Click!

Viața lui Irinel Columbeanu a fost ca un carusel. A ajuns de la mărire, la decădere! De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă mari probleme financiare și să locuiască într-un apartament modest, din Colentina.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți din anul 2006 până în 2011, iar în 2007 au devenit părinții unei fetițe, Irina.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191