Ion Țiriac Jr. reacționează dur după acuzațiile primite de Sorana Cîrstea. Ce mesaj a transmis iubitul jucătoarei de tenis: „Vreau să știe lumea…”

Ion Țiriac Jr. reacționează dur după acuzațiile primite de Sorana Cîrstea. Ce mesaj a transmis iubitul jucătoarei de tenis: „Vreau să știe lumea…”

La scurt timp după ce iubitei sale, Sorana Cîrstea, i s-au adus acuzații grave, Ion Alexandru Țiriac Jr. a transmis un mesaj în spațiul public referitor la scandalul în care aceasta este implicată.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Sorana Cîrstea, în mijlocul unui scandal de proporții

După cum știm sportiva în vârstă de 33 ani s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporții care a ajuns chiar și în atenția presei de peste hotare, chiar înainte de debutul la Wimbledon. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mai exact, sportiva a fost un mesaj pe Instastory care a stârnit un val de reacții dure din partea fanilor, a jurnaliștilor și nu numai.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

 „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”, a fost mesajul postat, în engleză, de Sorana, pe Instagram care a reușit să aprindă spiritele în rândul apărătorilor comunității LGBTQ+. Mesajele dure și pline de critici au început să curgă râu după acest mesaj, sportiva fiind grav jignită. 

„E atât de dezgustă E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”. „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde «feminine», femeile atlete nu ar trebui să existe”. „Foarte dezamăgitor”. Sunt doar câteva dintre mesajele pe care Sorana le-a primit pe Twitter.

Cum reacționează Ion Alexandru Țiriac Jr.

Ion Alexandru Țiriac (46 de ani), fiul miliardarului Ion Țiriac, nu a rămas nici el fără replică și a decis să răspundă în spațiul public cu o ironie la adresa persoanelor care aleg să își facă publică orientarea sexuală sau identitatea de gen. 

„2023 pe scurt. Vreau să știe toată lumea că sunt heterosexual! Așa că mă puteți lăuda pentru curajul meu incredibil!”, a transmis iubitul Soranei Cîrstea într-un Instastory. 

Sorana Cîrstea, criticată de presa internațională

Cum spuneam, nici presa internațională nu a rămas fără reacție. Cei de la au motivat valul de critici adus Soranei prin faptul că mesajul transmis a fost considerat un atac asupra comunității LGBTQ+ și că sportiva ar avea o mentalitate învechită.

„Ironia, desigur, este că creatorul meme-ului ( – distribuit de Sorana) ar pune la îndoială feminitatea lui Cîrstea – fiind o femeie sportivă musculosă, care își propune să urmeze o carieră în afara casei și toate celelalte. Transfobia merge foarte des mână în mână cu misoginia interiorizată”, a scris jurnalistul american David Kane. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191