Ipostaza neașteptată în care Ema Oprișan s-a afișat alături de Romeo Vasiloni. Postarea făcută de concurenta de la Insula Iubirii / VIDEO

Ipostaza neașteptată în care Ema Oprișan s-a afișat alături de Romeo Vasiloni. Postarea făcută de concurenta de la Insula Iubirii / VIDEO

Ema Oprișan s-a afișat într-o ipostază neașteptată alături de Romeo Vasiloni. Apropierea dintre cei doi a fost evidentă în emisiune, iar concurenta de la Insula Iubirii a făcut recent opostare cu ispita masculină pe rețelele sale personale de socializare. Iată ce a pus ea pe platforma TikTok!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ema Oprișan și Romeo Vasiloni s-au înțeles foarte bine în ultimele ediții de la Insula Iubirii, iar cei doi au creat o legătură foarte bună în emisiune. Concurenta de la Insula Iubirii a postat acum o fotografie specială cu ea și ispiat masculină. Iată în ce ipostază neașteptată s-au afișat cei doi!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ema Oprișan și Romeo Vasiloni, ipostază neașteptată

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ema Oprișan a postat o fotografie cu ea și Romeo Vasiloni de când erau la Insula Iubirii, în cel de-al șaptelea sezon. Alături de această imagine, concurenta de la Insula Iubirii a pus și o melodie cu care a reușit să-i uimească pe telespectatori.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

De asemenea, la postarea pe care a făcut-o, Ema Oprișan a pus o manea de dragoste și a scris mesajul „Habibi, habibi”.

Concurenta de la Insula Iubirii, ironie la adresa relațiilor, după ce și-a văzut iubitul în brațele altei femei în emisiune

În urmă cu doar câteva zile, Ema Oprișan a avut o ironie la adresa relațiilor, după ce și-a văzut iubitul în brațele altei femei la Insula Iubirii. Concurenta a părut amuzată de ceea ce s-a întâmplat în emisiune, motiv pentru care nu s-a dat înapoi de la mesaje și texte care ironizează situația.

Mesajul pe care ea l-a postat a făcut referire la bărbații care au mai multe iubite. Nu este primul astfel de mesaj pe care ea îl distribuie, acest lucru devenind o adevărată rutină după imaginile compromițătoare de pe Insula Iubirii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191