După cazul halucinant al turistului de la Eforie Nord, care a fost nevoit să plătească aproape 100 de lei pentru o porție de cartofi prăjiți, o ceafă de porc și doi cârnați; prețurile halucinante de pe litoral lovesc din nou! De data aceasta, subiectul de discuție este o banală porție de tochitură dobrogeană, pentru care trebuie să scoateți din portofel un preț halucinant! Află alături de Click! despre ce este vorba!
Se pare că în această vară, pentru turiștii de pe litoralul românesc, ar fi mai accesibil financiar să ia masa la un restaurant cu stea Michelin, decât la oricare dintre localurile din jurul plajelor. După cazul halucinant al turistului de la Eforie Nord, care a fost nevoit să plătească suma incredibilă de 97 de lei pentru o banală porție de cartofi prăjiți, o ceafă de porc și 2 cârnați, prețurile restaurantelor de pe litoral fac vâlvă din nou! Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, de data aceasta subiectul discuției este tochitura!
Adevărul lui Andrei Volosevici: un interviu “pe bune” despre realitatea din ultimii 4 ani
Dacă deja citiți cu groază știrile de acest gen, deoarece se apropie cu pași repezi data la care veți merge și dumneavoastră pe litoral, din păcate, veștile nu sunt deloc bune! La un restaurant obișnuit din stațiunea Mamaia, pentru o simplă porție de tochitură dobrogeană cu mămăliguța, va trebui să scoateți din buzunar undeva în jurul sumei de 60 de lei! Deja s-a ajuns în situația în care o familie cu 2 copii trebuie să plătească la Mamaia undeva între 200 și 250 de lei, doar pentru felurile principale!
Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prețurile au explodat în această vară, pe litoralul românesc. De exemplu, pentru o pizza, trebuie să scoateți din buzunar undeva în jur de 45 de lei, în timp ce un burger de pui vă va costa cam 18 lei. Iar dacă doriți să beți un fresh, sau un smoothie, prețurile variază între 12 și 25 de lei!