Irina Columbeanu, dezvăluiri despre viața în America: „Merg la școală, conduc, lucrez și învăț”. Locuiește cu Monica Gabor și Mr. Pink

Irina Columbeanu, dezvăluiri despre viața în America: „Merg la școală, conduc, lucrez și învăț”. Locuiește cu Monica Gabor și Mr. Pink

Irina Columbeanu s-a întors zilele trecute în România, după ce nu și-a mai văzut tatăl de 6 ani. Într-un interviu emoționant pentru , fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre viața ei în America.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În urmă cu 6 ani, Irina Columbeanu a decis să se mute în Statele Unite ale Americii împreună cu mama ei, dar și cu iubitul acesteia, Mr. Pink. În prezent locuiește în Malibu și a apărut chiar și în presa internațională.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Revederea cu tatăl ei a fost una foarte emoționantă, iar Irina Columbeanu s-a bucurat enorm să-l vadă și să petreacă timp cu acesta. „Sunt cea mai fericită fată din lume”, a spus tânăra, în timp ce și tatăl ei a dorit să spună că „și eu sunt cel mai fericit tată din lume”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Deși drumul până în România a fost destul de extenuant pentru Irina Columbeanu, care a schimbat mai multe avioane și a făcut 24 de ore până în țara natală, ea s-a bucurat de fiecare clipă alături de părintele ei.

„Drumul a fost foarte extenuant. A durat cam 24 de ore pentru că a trebuit să mai aștept încă opt ore la aeroport în Paris, dar nu contează pentru că am ajuns cu bine și acum sunt cu tatăl meu! Deci totul a meritat”, a povestit Irinuca pentru

Întrebată despre viața sa în Statele Unite ale Americii, fiica lui Irinel Columbeanu a mărturisit că este recunoscătoare pentru tot ce i s-a întâmplat, iar decizia de a se muta a fost una dintre cele mai bune. Irina, în vârstă de 17 ani, a reușit să obțină permisul de conducere în urmă cu un an și să își achiziționeze propria mașină. De asemenea, ea e foarte implicată în proiectele de la școală și de multe ori a apărut în presa din Malibu datorită realizărilor sale.

„Este de vis! Sunt foarte recunoscătoare și chiar îmi place foarte mult să locuiesc acolo. Merg la școală, conduc, lucrez și învăț”, a mărturisit Irina Columbeanu.

Cât despre cea mai valoroasă lecție învățată de la tatăl ei, tânăra a mărturisit că a moștenit de la Irinel Columbeanu dorința de a învăța mereu lucruri noi.

„O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent. Mereu învață, constant învață lucruri noi și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a dezvăluit Irinuca.

Irina Columbeanu va sta timp de o săptămână în România și a venit special să petreacă timp alături de tatăl ei. Irinel Columbeanu locuiește în prezent într-un azil din Snagov, după ce și-a pierdut întreaga avere, iar prietenii l-au abandonat în situația grea prin care a trecut. Marți seară a venit în România și Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, și își va petrece timpul alături de nepoata ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191