Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, campanie de Dragobete: „E un prilej bun să arătăm dragostea noastră pentru acest oraş”

Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, campanie de Dragobete: „E un prilej bun să arătăm dragostea noastră pentru acest oraş”

Candidatul PSD Prahova la Primaria Campina, Irina Nistor, îndeamnă câmpinenii să celebreze ziua Dragobetelui.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Astăzi, Irina Nistor a luat la pas străzile pitorești ale Câmpinei, dornică să transmită un mesaj special cu ocazia sărbătorii Dragobetelui: „Să iubim românește!”. Cu un zâmbet călduros, Nistor a subliniat importanța sărbătoririi dragostei nu doar în cadrul relațiilor personale, ci și în legătură cu orașul nostru drag, Câmpina.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Pe lângă toată dragostea pe care fiecare dintre noi o simțim pentru cei dragi, cred că astăzi, sărbătoarea iubirii fiind, e un prilej numai bun să sărbătorim și dragostea noastră pentru Câmpina ❤. E ceea ce ne unește! La mulți ani plini de iubire de Dragobete! 🌹” a fost mesajul postat pe Facebook de către Nistor.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Cu aceste cuvinte, Nistor a reușit să transmită nu doar un mesaj de dragoste și unitate, ci și un apel la implicare civică și la aprecierea frumuseților locale.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191