Irina Rimes, jignită ca la ușa cortului după incidentul cu Theo Rose: „Marș! Ia mâna de pe valorile noastre!”

Irina Rimes, jignită ca la ușa cortului după incidentul cu Theo Rose: „Marș! Ia mâna de pe valorile noastre!”

Irina Rimes, avalanșă de mesaje pline de ură în urma tensiunilor apărute între ea și Theo Rose la Vocea României. Episodul difuzat vineri, 6 octombrie 2023, la Pro TV, a prezentat o scenă în care cele două artiste s-au duelat pentru o concurentă, moment în care basarabeanca a bătut apropouri la genul muzical cântat de colega sa de breaslă: manele.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

La un moment dat, Theo nu a mai putut păstra toate emoțiile și a izbucnit în plâns. Mulți telespectatori au învinovățit-o pe Irina Rimes de acest lucru și, chiar dacă iubita lui Anghel Damian a lămurit întregul episod, s-a creat un soi de revoltă împotriva celeilalte. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Irina Rimes, făcută praf de internauți 

Irina Rimes nu a putut rămâne nepăsătoare în fața valului de cuvinte grele care i-au fost aduse, și, vizibil afectată, a cerut ca ura lansată împotriva ei să fie stopată.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Haideți să ne înțelegem, pentru că încep să apară din ce în ce mai multe materiale pe rețele de socializare. Și de obicei e ok, tu ignori, dar de data asta este foarte greu să ignori toate mesajele de: moldoveancă scârbă, proastă, du-te la tine acasă, marș, ia mâinile de pe valorile Asta trebuie să se oprească!

Ce cauți tu la noi, în țara noastră? Du-te și fă muzică elevată la tine – astea sunt jigniri. Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire.”, a spus Irina Rimes, în social media. 

Irina Rimes: „Aici de vină este opinia colectivă”

Mai mult decât atât, ea a venit cu o reacție în plin scandal și a mărturisit că nu este vinovată pentru că Theo Rose a început să plângă la televizor. 

„Tot timpul am zis în stânga și-n dreapta că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice. Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună? Am spus asta și public, i-am spus-o și ei. Ea știe lucrul ăsta.

Noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce ar trebui să sară lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil. Și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă. Care, ce credeți? Greșeala vine tot de la voi. Că dacă voi vă simțiți jigniți sau vă simțiți puși într-un anumit pătrat din care n-ai voie să ieși atunci când vorbim despre manele sau lăutărie, este problema voastră. Eu n-am nicio problemă. Nici cu lăutăria, nici cu manelele.”, a explicat Irina Rimes. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191