Irina și Alex de la Mireasa, sezonul 7, formează un cuplu din nou? Foștii concurenți s-au despărțit după numai 5 zile, în timpul competiției / FOTO

Irina și Alex de la Mireasa, sezonul 7, formează un cuplu din nou? Foștii concurenți s-au despărțit după numai 5 zile, în timpul competiției / FOTO

Irina și Alex de la Mireasa au format un cuplu pentru scurt timp, ca mai apoi să ajungă la concluzia că nu se înțeleg și că le este mai bine separat. De curând, cei doi s-au afișat împreună, iar ipostazele în care au fost surprinși au ridicat semne de întrebare în rândul fanilor.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Irina și Alex au format un cuplu pentru doar cinci zile în casa Mireasa, după o perioadă în care au părut indeciși, lucru care, la acel moment, nu a fost deloc pe placul concurentului, care a simțit că tânăra din Republica Moldova este în situația de a alege între el și Bogdan.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Cei doi au rămas în relații bune și după ce Alex a fost eliminat, până la un moment dat când fostul concurent a spus că nu este loc de o posibilă împăcare, deși Irina și-ar fi dorit ca Alex să revină în casă.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Irina și Alex, din nou împreună, după ce au avut o scurtă relație în casa Mireasa?

În prezent, legătura celor doi concurenți pare că este cu totul alta. De curând, cei doi s-au afișat împreună și par mai apropiați pentru a fi doar prieteni. Alex a mers în Republica Moldova pentru a se întâlni cu Irina, iar fosta concurentă a postat câteva imagini alături de el. Într-o postare de pe Instagram, tânăra a mărturisit că a fost surprinsă de gestul lui de a veni să o vadă și că i-a dus dorul lui Alex.

Ipostazele tandre în care s-au afișat cei doi

Foștii concurenți nu s-au rezumat doar la mesajul respectiv, ci au distribuit și alte imagini care au stârnit și mai multe semne de întrebare. Tot într-un videoclip postat pe Instagram, cei doi se țin de mână și sunt zâmbitori, în timp ce într-o altă postare, Alex o ia în brațe pe Irina, ceea ce i-a determinat pe fani să se întrebe dacă foștii concurenți sunt din nou împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191