Irinel Columbeanu a pierdut singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”

Irinel Columbeanu a pierdut singura amintire de la Anna Lesko: „Mi-au luat foc și amintirile. Sunt niște coincidențe la mijloc”

După mai bine de 18 ani de la despărțirea de Anna Lesko, fostul ei iubit, Irinel Colmbeanu a făcut o serie de declarații despre modul tragic în care a pierdut singurul lucru care-i mai amintea de artistă: un tablou care a ars odată cu vila din Izvorani, în incendiul din anul 2020. 

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Irinel Columbeanu și Anna Lesko au format un cuplu vreme de opt ani de zile, în perioada anilor 1996-2004, când locul i-a fost luat de Monica Gabor, fosta lui soție. Deși cei doi au mers pe drumuri diferite, amintirile dăinuiesc și acum. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Irinel Columbeanu: „A luat foc și tabloul Annei Lesko”

Afaceristul de la Izvorani a ținut ani buni primele pagini ale ziarelor cu relațiile sale tumultoase. S-a iubit cu femei care mai de care mai frumoase, printre care se numără și Anna Lesko. Basarabeanca s-a cuplat cu el pe vremea când ea avea 17 ani, iar el 38. Relația lor a fost una pasională, și în timpul ei Anna i-a făcut acestuia un cadou unic: un tablou pictat chiar de către ea. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Irinel Columbeanu l-a păstrat vreme de mai bine de un deceniu, până când a ars, atunci când i-a luat foc vila de la Izvorani. 

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc.

Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a spus Columbeanu, potrivit  

Anna Lesko: „Am fost alături de el în niște momente foarte grele” 

Anna Lesko și Irinel Columbeanu s-au iubit foarte mult, însă au decis să pună punct după opt ani de zile petrecuți împreună. Deși timpul a trecut, basarabeanca mărturisea că lângă afaceristul din Izvorani a fost cea mai fericită. A recunoscut că l-a iubit și că l-a susținut în momentele grele. 

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre relația cu Irinel Columbeanu, acum ceva timp. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191