Irinel Columbeanu are planuri mari! Ce își dorește să facă, după ce a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta: „Am vorbit cu un prieten…”

Irinel Columbeanu are planuri mari! Ce își dorește să facă, după ce a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta: „Am vorbit cu un prieten…”

Irinel Columbeanu (66 de ani) nu se lasă cu una cu două și își dorește să își revină din punct de vedere financiar! După ce a pierdut toată averea colosală într-o secundă, case, mașini, dar și afaceri, fostul milionar de la Izvorani își vrea viața de lux înapoi, după ce acum a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Irinel Columbeanu a dus o viață de rege mulți ani! A avut mereu înconjurat de femei frumoase și tinere la care unii bărbați doar visau. Însă, acele vremuri de glorie au apus pentru fostul milionar, care acum duce o viață modestă într-un apartament închiriat în Capitală, și conduce o mașină la mâna a doua de de euro.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Contactat de Click!, în urmă cu puțin timp, fostul milionar ne-a dezvăluit că în ciuda destinului ca în filme pe care l-a avut, în ultimii ani, cea mai mare realizare a vieții este fiica sa.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Sunt bine, sunt sănătos. Cu Irinuca, fiica mea, vorbesc de des, ne înțelegem bine. Urmează să ne vedem curând, o să mai merg în America, dar nu știu când momentan, trebuie să programez întâi. Plecarea asta nu o fac de pe o zi pe alta, dar până să plec în America, cred că mai întâi o să merg în Canada. Am vorbit cu un prieten de acolo și suntem în discuții pentru o afacere.

Momentan o gândesc pentru că el mi-a spus mie să fac acest lucru. Dacă o să iasă planurile noastre cu afacerea în Canada, nu o să părăsesc România. Tot aici o să stau. În Canada o să merg doar pentru afacere și o să fac naveta”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Irinel Columbeanu s-a căsătorit în 2006 cu Monica Gabor. Cei doi au avut o nuntă de poveste, însă după cinci ani de mariaj, mai exact în 2011, cei doi au ales să divorțeze cu tam-tam. Separarea lor a ținut mult timp prima pagină a ziarelor vremii, mai ales că nu ajungeau la o înțelegere privind custodia fetiței lor, Irina. După separarea lor, Monica a ales ca în 2018 să părăsească România, găsindu-și fericirea, între timp, în brațele lui Mr. Pink, un milionar de origine asiatică.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191