Irinel Columbeanu, criticat de Tzancă Uraganu. Ce mesaj dur i-a transmis manelistul: „Arătați că ați ajutat când aveați averea…”

Irinel Columbeanu, criticat de Tzancă Uraganu. Ce mesaj dur i-a transmis manelistul: „Arătați că ați ajutat când aveați averea…”

După ce Irinel Columbeanu și-a deschis un cont bancar în care persoanele doritoare îi pot dona diferite sume, acum Tzancă Uraganu a fost cel care l-a criticat pe fostul milionar. Manelistul îi cere acestuia să arate câți oameni nevoiași a ajutat în trecut.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Situația lui Irinel Columbeanu este precară, astfel că fostul milionar nu se poate întreține deloc singur, dar mai ales nu-și poate plăti azilul. Irinel Columbeanu și-a deschis un cont bancar în care persoanele doritoare îi dona orice sumă pe care o vor.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Tzancă Uraganu l-a criticat pe Irinel Columbeanu pe contul lui personal de Facebook, după ce acesta și-a deschis contul bancar. Manelistul îi cere fostului milionar să demonstreze câți oameni nevoiași a ajutat atunci când avea o avere imensă, asta pentru a fi și el ajutat la rândul său.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191