Irinel Columbeanu, declarații sfâșietoare din azil: „Am venit să-mi petrec ultimele zile”

Irinel Columbeanu, declarații sfâșietoare din azil: „Am venit să-mi petrec ultimele zile”

Irinel Columbeanu a ajuns în azilul în care și tatăl său și-a trăit ultimele clipe din viață. În cadrul podcastului Fiță cu Adiță, atunci când a fost întrebat ce i-ar spune mamei sale, dacă ar avea-o în față, fostul afacerist a oferit un răspuns cutremurător. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dacă ați avea-o în față pe mama dvs, ce i-ați spune? A fost întrebarea pe care Irinel Columbeanu a primit-o din partea lui Adiță, în cadrul podcastului pe care îl moderează. Fără să stea prea mult pe gânduri, fostul afacerist din Izvorani a oferit un răspuns cutremurător.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Că am venit să-mi petrec ultimele zile alături de tatăl meu. Eu cred mult și în numerologie, ca să zic așa. Locuiesc în camera numărul 22 și îmi aduc aminte că atunci când m-am însurat cu Monica, era tot data de 22 iulie”, a spus acesta.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Vrea să-și găsească o nouă iubită

Deși statutul financiar nu mai seamănă deloc cu cel pe care îl avea cu ani în urmă, Irinel Columbeanu nu se lasă cu una, cu două și declară că n-o să se lase niciodată de femei. Mai mult, are inima deschisă, în caz că vreo doamnă sau domnișoară vrea să intre în viața lui și să-i țină de urât. 

„Nu o să mă las niciodată de această pasiune (de femei, ). Mă mai gândesc să-mi fac o iubită. Ochii văd, inima cere. Primesc multe mesaje, nu numai din România și pe Whatsapp și pe Instagram”, a povestit Columbeanu. 

Ați suferit vreodată din dragoste? Ați iubit femei foarte cunoscute, vedete, femei tari, puternice. V-a făcut vreuna să suferiți din dragoste?, l-a mai întrebat Adiță, pe Irinel Columbeanu. 

Nu, nu. Dacă ar fi fost așa, v-aș fi spus. Important este să nu faci pe altcineva să sufere din dragoste.

Ați amăgit vreo femeie?

„Niciodată, niciodată nu am promis ceea ce nu pot să țin. Le-am zis tuturor că nu pot să fiu nici mincinos, nici credincios. Cred că e cel mai bine să spui de la început”.

Care a fost cel mai scump cadou pe care l-a făcut unei femei?

„Din păcate, nu-mi aduc aminte. Valoarea lor consta în faptul că erau date din inimă. Au fost povești că am luat înapoi cadouri. Femeile merită să fie păzite.

La mine la nuntă s-au mâncat gheare de pui. Mie îmi place mâncarea chinezească. Aveam un restaurant preferat la I-am adus de acolo bucătarului care se ocupa de meniul de la nuntă, ca să învețe să le facă.

Eu n-aș pleca din România. Mie mi-a plăcut mult când am fost la Istanbul. Acolo am petrecut niște zile foarte plăcute, inclusiv cu fosta mea soție. Și mi-a mai plăcut în Japonia. Îmi place stilul japonez. Acolo sunt bărbați adevărați, dar femeile sunt puțin cam crăcănate. În afară de românce, îmi plac rusoaicele. Blonde”, a mai spus Irinel Columbeanu. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191