Irinel Columbeanu, despre cearta Monicăi Gabor cu Oana Zăvoranu: „Nici ce i-a zis ț****ca aia nu era ușor de înghițit”

Irinel Columbeanu, despre cearta Monicăi Gabor cu Oana Zăvoranu: „Nici ce i-a zis ț****ca aia nu era ușor de înghițit”

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a numărat și ea printre vedetele din România care au fost umilite de-a dreptul de către Oana Zăvoranu, femeia care nu ezită să-și expună vehement punctul de vedere și care, în trecut, își lăsa să se dezlănțuie firea vulcanică. Irinel a vorbit despre episodul în care Monica a fost dată afară din emisiunea Oanei. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Irinel Columbeanu a format o frumoasă căsnicie cu Monica Gabor, femeia care i-a dăruit o fetiță. Drumurile lor au luat-o pe alte căi, însă păstrează legătura de dragul Irinei. Oamenii încă nu au uitat că au format un cuplu, și nici fostul afacerist nu ezită să răspundă întrebărilor primite. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Monica Gabor a fost unul dintre cele mai urmărite momente din televiziune. Oamenii priveau cum fosta soție a lui Irinel Columbeanu intrase într-o adevărată „luptă” cu Querida, care a dat-o afară din emisiune în fața milioanelor de telespectatori. La acea vremea, Irinel, aflat în sufrageria fostei vile luxoase din Izvornai, urmărea la TV episodul neplăcut prin care trecerea fosta parteneră de viață. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Recent, fostul milionar de la Izvorani a mărturisit, în podcastul lui Nasrin Ameri, cum a perceput el întreaga situație: Monica a exagerat, însă nici ceea ce a avut de suportat din partea Oanei nu a fost ușor de digerat. 

Nasrin: Țineți minte acea emisiune în care a fost la Oana Zăvoranu? 

Irinel: Da. Când s-au certat ele două? 

Nasrin: Când practic cred că a fost dată afară, chiar din timpul emisiunii. Cum ați reacționat? Ce-a fost în sufletul dumneavoastră? Unde vă aflați? 

Irinel: Mă aflam în sufrageria de la Izvorani, uitându-mă la televizor. Mi s-a părut ceva destul de oribil, nu știu. 

Nasrin: Bine, a fost cumva o glumă, nu? Parcă știu că un coleg de-al Oanei a venit, a luat-o în braț

Da, a luat-o în brațe pe Monica, și s-a simțit jignită, din poziția ei de femeie măritată. 

Mi s-a părut că a exagerat un pic Monica, sincer să fiu, dar nici ce i-a zis țiganca aia nu a fost ușor de înghițit”, a explicat Irinel Columbeanu, invitat acum ceva timp în podcastul Ameritat cu Nasrin. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191