Irinel Columbeanu e căutat de admiratoare la azil: „Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă”. Romanița Iovan, fosta iubită, i-a scris

Irinel Columbeanu e căutat de admiratoare la azil: „Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă”. Romanița Iovan, fosta iubită, i-a scris

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil de aproximativ o lună. A primit deja mai multe vizite, printre care și cea a Oanei, fosta lui iubită, iar acum dezvăluie că mai multe domnișoare l-au căutat. „Oricine mă poate vizita”, a transmis fostul om de afaceri.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Din cauza problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu s-a văzut nevoit să se mute la azil, același unde a fost și tatăl lui, dar și Zina Dumitrescu, regretata creatoare de modă. Deja s-a acomodat în camera unde s-a instalat, și-a învățat programul și e bucuros că primește și vizite.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Oana, fosta iubită care e cu 40 de ani mai mică decât el, l-a vizitat, la fel și câțiva prieteni care nu l-au uitat. Unii i-au oferit și sprijinul financiar, căci fostul om de afaceri trece printr-o perioadă delicată, nu a avut bani cu ce să își plătească azilul. Și Irina Columbeanu, fiica lui, i-a trimis 200 de dolari din America.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Irinel Columbeanu, despre viața amoroasă: „Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret”

De când locuiește la azil, mulți s-au interesat de starea lui, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Irinel Columbeanu a mărturisit recent că „au mai apărut” diverse domnișoare, dar nu a vrut să spună cine sunt, menționând că nu sunt doar din România, ci și din America.

Unele dintre ele i-au scris, l-au sunat, în timp ce altele și-au exprimat dorința de a-l vizita. El le-a sfătuit să țină cont de programul de vizită. „Au mai apărut, dar mie îmi place să fiu discret. Și nu numai din România, chiar și din America. Sunt niște domnișoare care vor să vină să mă vadă acolo, le-am spus: «Cu mare plăcere, oricine mă poate vizita». Nu sunt permise vizitele seara, după ora 19”, a declarat Irinel Columbeanu.

Romanița Iovan a luat legătura cu Irinel Columbeanu

Când a fost întrebat dacă fostele lui iubite au luat legătura cu el, Irinel Columbeanu a spus că a schimbat mai multe mesaje cu Romanița Iovan și, momentan, în afară de ea și de Monica Gabor, nimeni nu s-a mai interesat de el.

În ceea ce o privește pe Ana Lesko, acesta continuă să o urmărească pe rețelele de socializare și vede tot ceea ce postează. „Am mai primit niște postări de-ale ei la care m-am uitat, ăsta a fost singurul mod de a comunica, dacă această modalitate poate fi considerată așa. Nu vreau să-i fac niciun proces de intenție”, a mai declarat fostul om de afaceri.

Relația dintre Irinel Columbeanu și Romanița Iovan

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format în urmă cu mulți ani unul dintre cele mai admirate și mediatizate cupluri. Ulterior s-au despărțit, însă au rămas în relații bune. S-a spus atunci că interesul creatoarei de modă pentru omul de afaceri a fost unul material. Romanița Iovan a spus într-un declarație că nu ar fi fost rău să îi fie asigurată protecția financiară, însă pe vremea când era iubitul ei, Irinel Columbeanu nu avea nimic, amândoi pornind de la zero.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a mărturisit acum luni bune Romanița Iovan, la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Întrebată atunci dacă l-a ajutat pe celebrul afacerist, creatoarea de modă a mărturisit că da, i-a fost alături atunci când a avut nevoie. „Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a mai dezvăluit Romanița Iovan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191