Irinel Columbeanu regretă divorțul de Monica Gabor! Fostul milionar din Izvorani ar vrea-o înapoi: „Îmi este dor de ea”

Irinel Columbeanu regretă divorțul de Monica Gabor! Fostul milionar din Izvorani ar vrea-o înapoi: „Îmi este dor de ea”

Irinel Columbeanu recunoaște: îi este dor de Monica Gabor! Fostul milionar de la Izvorani a fost prezent în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” unde a vorbit despre regrete, viața luxoasă pe carea pierdut-o, bani și speranțe. Speranțe că într-o zi va reveni la faima și prosperitatea demult apuse, dar și speranța ca poate, poate Monica s-ar întoarce la el.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Lui Irinel îi este dor de Oana Cojocaru

Fostul milionar a fost extrem de sincer și și-a pus sufletul pe tavă, mărturisind că i-a fost foarte greu să piardă toți banii și de la vila din Izvorani să se mute într-un apartament în care stă cu chirie, iar de la mașinile luxoase să conducă o mașină de de euro. De-a lungul vremii Irinel s-a iubit numai cu femei frumoase! Romanița Iovan, Ana Lesko, Monica Gabor, dar și Oana Cojocaru, o tânără de profesie manechin, pe care nu o poate uita nici până în ziua de astăzi și care i-a rămas la inimă. 

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Ați avut poate cele mai celebre femei din România.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

E vreuna care v-a rămas în minte?

– Da, Oana. Oana Cojocaru.

Vă reproșați ceva?

– Că am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în ”

Irinel Columbeanu o vrea înapoi pe Monica Gabor

Milionarul regretă că a avut prea multă încredere în oameni și, în același timp, regretă că bogația i s-a urcat la cap, lucru ce l-a făcut să își piardă averea. Acum tot ce i-au rămas sunt amintirile. Cele mai frumoase amintiri pe care le are sunt cele de la nuntă, a mărturisit fostul milionar, în timp ce trecea chiar pe lângă pontul unde s-a cununat cu Monica Gabor. Irinel se mai alină acum doar cu amintirile de demult legate de Monica și vacanțele frumoase pe care le făceau împreună.

„Care este cea mai frumoasă vacanță pe care ați făcut-o?

– La Paris, cu Monica. Mie îmi place Parisul și îmi plăcea și Monica, bineînțeles.

Vă este dor de Monica, ca femeie?

– Da, îmi este.

V-ați împăca cu ea?

– Da! Am auzit acum prin presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei ei. A murit foarte ciudat mama ei, săraca, Dumnezeu s-o ierte!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191