Ispita Romeo Vasiloni și-a injectat buzele cu acid hialuronic, după experiența Insula Iubirii: „Recomand tuturor bărbaților” / FOTO

Ispita Romeo Vasiloni și-a injectat buzele cu acid hialuronic, după experiența Insula Iubirii: „Recomand tuturor bărbaților” / FOTO

Romeo Vasiloni a mers în cabinetul medicului estetician pentru o nouă schimbare. Ispita de la Insula Iubirii și-a dorit să aibă buze mult mai hidratate și a optat pentru procedura de injectare cu acid hialuronic. Iată cum arată acum după intervenția non-invazivă!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Ispita Romeo s-a apropiat destul de mult la Insula Iubirii de Ema Oprișan, iar cei doi au petrecut destul de mult timp împreună și au avut o conexiune mult mai specială. După terminarea competiției, Romeo Vasiloni și-a dorit să aibă parte de o schimbare și să opteze pentru o procedură.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii și-a injectat buzele

Romeo Vasiloni a mărturisit pe rețelele de socializare ca optat pentru procedura de acid hialuronic pentru hidratarea buzelor, ci nu pentru volumizare. Ispita recomandă tuturor celor care își doresc buze cât mai frumoase să apeleze la această intervenție.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Romeo Vasiloni este model pe OnlyFans

Romeo Vasiloni susține că este sexual content creator, iar pe lângă alte venituri acesta încasează și pe aplicația OnlyFans. Ispita de la Insula Iubirii postează imagini incendiare cu el, iar cei care vor să se aboneze trebuie să plătească un abonament de doar 8 dolari pe lună, iar dacă vor să își cumpere pe trei luni, aceștia vor trebui să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 23,97 de dolari.

Ispita Romeo Vasiloni, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit

Ispita Romeo Vasiloni s-a îndrăgostit de Ema Oprișan la Insula Iubirii și a rămas șocat atunci când a aflat faptul că Răzvan Kovacs și partenera lui, Ema, s-au împăcat. Ispita susține că a rămas profund surprins deoarece a crezut că Ema Oprișan s-a schimbat în competiție și că nu-l va mai accepta pe cel care i-a devenit acum soț.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191