Ispita Romeo Vasiloni, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil! A aflat totul de la televizor: ”Cum își așterne, așa doarme”

Ispita Romeo Vasiloni, șocat de vestea că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și vor avea un copil! A aflat totul de la televizor: ”Cum își așterne, așa doarme”

Cu toate că au fost în tatonări și părea ca în viitor se lege ceva între ei, ispita Romeo Vasiloni și Ema Oprișan de la Insula Iubirii au rămas doar la stadiul de prieteni, căci între timp Ema și Răzvan Kovacs, partenerul ei de care se despărțire la bonfire-ul final pe insulă, și-au mai dat o șans, dar au decis să facă și o familie împreună. Cum a reacționat Romeo Vasiloni atunci când a aflat că Ema și Răzvan s-au căsătorit și vor avea un copil.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Încă de la început, ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii a avut o atracție pentru Ema Oprișan, concurenta care a venit pe insulă pentru a-și testa dragostea dintre ea și Răzvan Kovacs. Cu toate că a încercat să o ispitească, Ema Oprișan s-a ținut tare până în momentul în care a aflat că partenerul ei a căzut în ispită pe cealaltă insulă.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Atunci, ea a decis să pună punct relației cu Răzvan Kovacs și părea să-i dea șanse lui Romeo să se apropie mai mult de ea, însă nu la fel cum a procedat și Răzvan cu ispita Daria pe cealaltă insulă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Romeo Vasiloni a fost șocat să afle că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au împăcat!

La bonfire-ul final, atunci când Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au întâlnit, cei doi au decis să plece separat în România și în continuare să fie despărțiți, dar ajunși în țară și-au mai dat o șansă la iubire, dar au surprins pe toată lumea când au anunțat că vor avea și un copil și că s-au și căsătorit între timp.

Surprins a fost și Romeo Vasiloni, care în exclusivitate pentru , ne-a mărturisit că a aflat chiar de la televizor că cea cu care spera să aibă o relație, urmează să devină mamă și că e măritată cu cel de care se despărțise. Nu se aștepta ca Ema să-i mai dea vreo șansă lui Răzvan.

Romeo Vasiloni ne-a spus că el și Ema au mai ținut legătura la începutul acestui an, după întoarcerea din Thailanda, însă nu a fost nimic mai mult între ei, însă ulterior a fost blocat pe rețelele de socializare, probabil atunci când s-a împăcat cu Răzvan Kovacs. Între timp, în vara acestui an, l-a deblocat, atunci când a început difuzarea emisiunii la TV.

Ce le-a transmis Romeo Vasiloni lui Răzvan Kovacs și Emei Oprișan, viitorii părinți

Romeo Vasiloni spune însă că bănuia că Ema și Răzvan s-au împăcat între timp, dar cumva spera că nu se va întâmpla asta, după tot ce Răzvan Kovacs a făcut pe insulă alături de Daria.

Cu toate astea, ispita Romeo Vasiloni își dorește să creadă că Răzvan Kovacs și-a schimbat comportamentul între timp și le-a urat lui și Emei să fie fericiți alături de copilul pe care îl așteaptă să vină pe lume în curând, o fetiță. Dintr-o relație anterioară, Ema mai are un băiețel.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191