Ispitele feminine de la Insula Iubirii, păreri controversate despre cuplul Marius Budin și Ana Maria Măriuță. De ce cred fetele că au venit cei doi la emisiune: „S-au înțeles de acasă” / VIDEO

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, păreri controversate despre cuplul Marius Budin și Ana Maria Măriuță. De ce cred fetele că au venit cei doi la emisiune: „S-au înțeles de acasă” / VIDEO

Marius Budin și Ana Maria Măriuță au încercat, pe cât posibil, să nu atragă atenția asupra lor, drept dovadă că au ales să stea departe de ispite. Fetele sunt de părere că amândoi au venit cu un plan bine pus la punct, și anume pentru a deveni cunoscuți.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

În cadrul ediției din această seară, ispitele și-au expus părerile despre concurenții de la Insula Iubirii. Dacă despre Marius Moise și Răzvan Kovacs opiniile sunt aceleași, nu la fel se poate spune și despre Marius Budin și Ana Maria Măriuță.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ispitele de la Insula Iubirii, păreri controversate despre cei doi concurenți

Marius Budin a preferat să stea departe de ispite, fiind catalogat de fete drept un bărbat „cuminte”. De fapt, ispitele sunt de părere că altele i-au fost interesele, pentru că mereu a evitat subiectele mai profunde cum ar fi viața lui sau relația cu Ana Maria Măriuță, căreia i-a și luat apărarea.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Marius este foarte reținut, cu toate că a început să se mai deschidă puțin, cu niște glumițe. Nu cred că și-a asumat întru totul acest test, pentru că stând pe canapea, nu înseamnă că îți asumi un test în care te-ai băgat. Și atunci când am fost la masaj l-am ajutat să își dea tricoul jos era „Gata, gata, du-te” ”, a spus Simona Alexuc.

Adriana Minea crede că ambii au jucat un „rol” și că au știut foarte bine cum să facă în așa fel încât să nu iasă în evidență.

„E foarte controlat, pentru că are o experiență anterioară din cadru altui show și știe cum să se controleze”, este de părere Adriana Minea.

Lavinia Mariș crede că au venit cu o strategie bine stabilită de acasă

Lavinia Mariș a spus că a încercat să se apropie de Marius Budin, dar nici urmă de a interacționa. Din contră, s-a ferit să discute despre subiecte importante, ispita fiind de părere că amândoi își doresc doar să se afirme.

„Ei s-au înțeles de acasă în privința testului de pe Insula Iubirii, deoarece eu am avut un date cu el și am încercat să vorbesc cu el despre viața lui, despre relația lui și ce am dedus eu este că după Insula, toți urmăritorii de unde a fost s-au mutat la Insula Iubirii, deci, practic pentru faimă”, a adăugat Lavinia Mariș.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191