Îți mai aduci aminte de fiica Andei Călugăreanu? Ioana Tufaru a ajuns la sapă de lemn: „Ne este foarte greu”

Îți mai aduci aminte de fiica Andei Călugăreanu? Ioana Tufaru a ajuns la sapă de lemn: „Ne este foarte greu”

Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, Ioana Tufaru (43 de ani), a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, alături de soțul său și fiul lor, Luca (7 ani). Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit că toți trei trăiesc dintr-un venit lunar de de lei.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ioana Tufaru se luptă din răsputeri să îi ofere un trai cât mai bun micuțului său, Luca, în vârstă de șapte anișori. Fiica regretatei Anda Călugăreanu, care a murit în urmă cu 30 de ani, și a trecut în neființă la vârsta de 45 de ani, după ce a fost răpusă de cancer, ne-a dezvăluit că trăiește dintr-un ajutor social ce nu-i ajunge până la finalul lunii.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el scoală, cheltuială multă și cu el. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el”, a spus Ioana Tufaru, pentru Click!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Destin ca în filme

În momentul când s-a aflat că este însărcinată, în șase săptămâni, socrul Ioanei Tufaru a ales să o dea afară pe aceasta din casă, din cauză că se săturaseră să îi întrețină pe amândoi. Astfel că, Ionuț, partenerul său de viață, a decis imediat să își urmeze femeia cu care urma să aibă un copil.

Auzind de cele întâmplate, în acea perioadă, cum că cei doi au ajuns să doarmă în parc, Gigi Becali a ales să le facă cadou un acoperiș deasupra capului, o garsonieră unde să doarmă și să își ducă traiul liniștiți.

Anda Călugăreanu a murit la doar 45 de ani, de cancer pulmonar

Mama Ioanei, solista Anda Călugăreanu, s-a stins din viață la doar 45 de ani, în 1992, după ce a pierdut bătălia cu cancerul pulmonar. Soțul ei, Alexandru Medeleanu, a povestit despre ultimele clipe alte cântăreței, pentru :

„Nu mi-am luat la revedere. N-am putut. Am stat cu ea până în ultima clipă. Ultima dorinţă a ei a fost să fac în aşa fel încât lumea să n-o uite. Mi-a mai zis în ce s-o îmbrac şi să am grijă de Ioana. A murit pe canapea, în braţele mele”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191